Buscador per paraules clau
27 juliol 2017

El Pacte per la Reindustrialització accelera el desplegament de mesures a la comarca

El Grup Impulsor del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental configurat per representants municipals, dels sindicats, les patronals i les Universitats, i diferents grups de treball s’han reunit aquests darrers dies per avançar en la concreció de mesures, en la seva difusió i promoció i per activar mecanismes per a ser el referent del territori del desenvolupament del Pacte Nacional per a la Indústria. També s'han posat en marxa noves eines de comunicació, com un espai web dins el portal del Consell Comarcal.

El Grup Impulsor valora de forma molt positiva la signatura de l’acord nacional del Pacte per a la Indústria de Catalunya. Aquest iniciativa, juntament amb la nova empenta política i tècnica que s’està realitzant del Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental, ha de permetre enfortir encara més la concertació i el sector industrial. Per això, s’ha activat ja diferents mecanismes de treball per valorar com es pot vincular el desplegament del pacte nacional amb les mesures i prioritats del pacte comarcal.

El Pacte està en plena fase desplegament de les mesures. Al llarg de l’últim mes els diferents grups de treball han elaborat documents de propostes i concretat activitats especifiques. Tots aquests treballs suposaran la realització d’un programa d’actes i jornades des del mes de setembre fins a finalitzar l’any. Per exemple, durant el mes de setembre es presentarà el document de recomanacions en relació a la fiscalitat local industrial i les propostes de la Mesa de la Formació.

Noves eines de difusió i comunicació

D’altra banda, el Pacte ha estrenat una nova imatge, que serà referent per a tots els ens membres. També s’ha posat en marxa un nou espai web dins el web del Consell Comarcal www.ccvoc.cat i accessible des de la mateixa home. En aquest espai es troba informació sobre totes les mesures, les accions realitzades, l’agenda d’activitats per a cada mesura, enllaços d’interès i documents de referència, entre d’altres materials.  A més, per tal d’incrementar la difusió, s’ha posat en marxa un butlletí electrònic que periòdicament farà arribar a tots els membres del Pacte informacions d’interès.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail