Buscador per paraules clau
27 juliol 2017

El Consell Comarcal destina 60.000 euros a reformar els edificis comarcals per millorar la seguretat i salubritat dels immobles

Properament es portaran a terme diferents treballs de millora als diferents edificis de la seu del Consell Comarcal, ubicat a la carretera N-150, entre Sabadell i Terrassa. Les obres que s’hi portaran a terme tenen per objectiu fer actuacions de reforma i millora que aconsegueixin una major seguretat i salubritat. El passat Ple del Consell va aprovar la modificació de crèdits per poder realitzar els treballs més prioritaris aquest 2017.

Els darrers mesos s’ha realitzat un anàlisi de l’estat de conservació i manteniment dels edificis de la seu del Consell Comarcal per tal de detectar les patologies i poder realitzar les propostes de millora. També s’han tingut en compte els estudis de l’auditoria energètica realitzada el mes de març d’enguany i s’ha mantingut un intercanvi d’opinions amb els treballadors i treballadores de la casa.

Atesa l’envergadura de les actuacions proposades, aquestes s’han dividit les actuacions en diferents grups segons les seves característiques i criteris tècnics. En un primer moment es faran les actuacions necessàries a realitzar de forma immediata als dos edificis comarcals, relacionades amb actuacions de seguretat i salubritat. Properament es podran abordar les altres fases de les obres previstes, entre altres, les de la millora d’eficiència energètica.

De forma immediata, als dos edificis comarcals es preveu fer una actuació de recanalització dels baixants fet que comportarà un reducció d’humitats. També es faran actuacions de seguretat a dues escales, a l’interior de l’edifici 1 i a l’exterior de l’edifici 2. Així mateix, es treballarà en la substitució de lluminàries com a mesura d’estalvi i eficiència energètica.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail