Buscador per paraules clau
26 juliol 2017

24 persones han assistit a les sessions formatives per obtenir el Certificat de Primera Acollida

El servei de primera acollida del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha organitzat tres cursos formatius durant els mesos de maig i juliol per a persones estrangeres immigrades i retornades. Els cursos realitzats han estat el de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic al municipi de Polinyà i dos cursos al municipi de Palau-solità i Plegamans, un sobre coneixements laborals i també de coneixements de la societat catalana.

En total vint-i-quatre persones han participat en aquestes sessions formatives per tal de poder obtenir el Certificat de Primera Acollida, certificat que és d’utilitat en  els  processos d’estrangeria com ara l’arrelament social, la modificació o la renovació d’autoritzacions de residència, entre d’altres.

Aquests cursos ofereixen eines formatives i informatives a les persones nouvingudes o retornades amb la finalitat que esdevinguin més autònomes, competents i que puguin exercir com a membres d’una ciutadania activa i responsable.

Per a dur a terme aquestes formacions s’ha comptat amb la participació del Centre de Formació d’Adults El Roure de Polinyà, Palau Avança – Servei d’ocupació i empresa de Palau-solità i Plegamans,  l’Associació Cívica i Social Palau Solidari, Associació Noves Vies i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Local del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Tota aquella persona interessada en el servei de primera acollida i que visqui en un municipi de la comarca de menys de 20.000 habitants, pot trucar al 93.727.35.34 per a demanar hora d’entrevista.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail