Buscador per paraules clau
21 juny 2017

Finalitza amb èxit la primera edició del Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció de la UB que es realitza al Vallès

• El Màster compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental i es realitza a Polinyà • Ja es prepara la segona edició, que començarà a l’octubre: la primera sessió informativa es farà el proper dilluns, 26 de juny

Aquest dilluns es va celebrar la cloenda del Màster en Direcció d’Operacions, Logística i Producció amb titulació de la Universitat de Barcelona i que es celebra a les instal·lacions de Can Gavarra a Polinyà des de l’octubre passat amb la direcció del professor Jordi Ojeda. Aquest Màster compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’acte va estar presidit per  l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans i actual presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, Teresa Padrós. Es va impartir la conferència “La importància de les cadenes d’operacions a la Indústria 4.0”, realitzada per Jordi Soler, director de desenvolupament de Zetes, professor responsable del mòdul de tecnologia del Màster.

Els nous reptes que planteja la irrupció de la Indústria 4.0 ha estat un dels eixos fonamentals dels continguts del màster durant el curs acadèmic, especialment el que implica la necessitat de disminuir els costos a la cadena d’operacions i l’efecte que pot suposar la internet de les coses a la logística, entre d’altres temes destacats. Els alumnes del màster tenen entre 28 i 50 anys i tots són tècnics o directius d’empreses del Vallès Occidental, on també resideixen, destacant les facilitats de mobilitat que suposa per a les empreses de l’entorn poder impartir els estudis al territori.

També cal destacar el compromís per part de la Universitat de Barcelona d’incorporar a l’equip de professors a experts d’empreses de la comarca per tal de facilitar la generació de coneixement i pensar en una millora de la competitivitat del territori a partir de la promoció de la formació dels tècnics i la possibilitat de compartir experiències.

Com a exemple d’aquest compromís en la primera promoció del Màster en Direcció d’Operacions s’ha comptat com a padrí amb en Diego Hernández, director industrial de SMP Polinyà i SMP Castellbisbal, una de les empreses que s’ha pogut visitar al llarg del curs i analitzar els seus processos operatius. SMP és líder en Europa en la transformació de plàstic en la indústria auxiliar de l’automòbil i està especialitzada en la fabricació de panels de portes i instruments i para-xocs.

La segona edició del Màster en Direcció d’Operacions començarà el proper dilluns 23 d’octubre, i tot just s’acaba d’obrir el període d’inscripcions, amb places limitades. Hi ha previst vàries sessions informatives a les 18.30h els dies següents: 26 de juny, 3 i 24 de juliol i 13 i 27 de setembre. Podeu demanar més informació enviant un mail a formacio@login.cat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail