Buscador per paraules clau
25 abril 2017

El Consell Comarcal impartirà un taller de comunicació no sexista per a càrrecs electes

L’activitat, que tindrà lloc a la seu de l’ens supamunicipal l’11 de maig, s’emmarca en el II Pla de Polítiques de Gènere 2016-2019 impulsat per la institució. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’ús del llenguatge inclusiu entre els representants polítics i donar un valor afegit a la responsabilitat social de l’ens. La periodista especialitzada en gènere i comunicació, Isabel Muntané, serà l’encarregada d’impartir el taller i donar eines pràctiques als diferents càrrecs electes per promoure la igualtat i desmuntar la tradicional comunicació sexista impartida en l’àmbit institucional i polític.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha organitzat pel proper 11 de maig a les quatre de la tarda un taller de Comunicació no sexista adreçat a càrrecs electes. Aquesta formació que porta per nom “Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu” s’emmarca en el II Pla de Polítiques de Gènere 2016-2019 impulsat per la institució amb l’objectiu d’atendre i promoure la igualtat de gènere a través d’infinitat d’accions.

El taller “Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu” serà impartit per la periodista especialitzada en gènere i comunicació, Isabel Muntané, i tindrà una durada de tres hores. A través d’aquesta iniciativa el Consell Comarcal pretén promoure l’ús del llenguatge inclusiu entre els representant polítics i donar un valor afegit a la responsabilitat social de la institució.

Durant l’activitat es donaran eines pràctiques als diferents càrrecs electes per promoure la igualtat i desmuntar la tradicional comunicació sexista impartida en l’àmbit institucional i polític. Al mateix temps el taller servirà per entendre com s’ha constituït el  llenguatge tradicional i com cal construir un nou discurs que promogui la igualtat i la no discriminació per raons de gènere. Aportar diversitat, pluralitat i riquesa comunicativa és un altre dels objectius que persegueix aquesta formació gestionada per Almena Cooperativa Feminista, SCCL.

Atès que l’aforament del taller és limitat, el Consell Comarcal demana a totes aquelles persones interessades en participar en aquesta formació que s’inscriguin enviant un correu electrònic a: ccvoc.infodona@ccvoc.cat, indicant el càrrec electe i el municipi. Hi ha temps fins el 5 de maig per fer les inscripcions.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail