Buscador per paraules clau
20 març 2017

El Consell Comarcal busca joves que vulguin participar al Programa Joves per l’Ocupació

El programa s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 25 anys que vulguin formar-se i treballar de manera simultània. Els interessats hauran d’escollir una de les cinc modalitats formatives que ofereix el programa corresponents a diversos sectors productius.

En el marc del programa Joves per l’Ocupació, el Consell Comarcal necessita cobrir últimes places. Els i les joves que vulguin participar podran escollir, en funció dels seus interessos, una de les cinc modalitats formatives que ofereix el programa. Les modalitats són: Gestió logística i noves tecnologies, Social mèdia i màrqueting, Operacions de processos tèxtils, Cuina i serveis de restauració i Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària.

Els Requisits per poder participar al procés de selecció són:

–         Tenir entre 16 i 25 anys

–         Disposar de la ESO (o no)

–         Residir en algun d’aquest municipis: Badia del Vallès, Castellar del Vallès, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sentmenat, Ripollet, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls 

–         Estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

–         Tenir disponibilitat per treballar i formar-se de manera simultània

 El programa ofereix:

–         Formació i adquisició d’experiència professional

–         Formació  professionalitzadora en un ofici

–         Orientació i acompanyament  durant tot el procés d’inserció laboral

Els interessats/des en participar al procés de selecció hauran d’enviar el CV al següent correu electrònic: salazarld@ccvoc.cat. Personal del Consell Comarcal es posarà en contacte amb els interessats/des.

De les cinc modalitats formatives, on queden més places per cobrir són en la modalitat de Operacions de processos tèxtils i en la modalitat de Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària.

El foment de l’ocupació del jovent és una de les principals prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Joves per l’Ocupació és un programa promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) que pretén donar suport a la experiència pràctica de persones joves desocupades.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail