Buscador per paraules clau
14 març 2017

El Consell Comarcal dóna suport a la contractació de persones en situació d’atur amb bonificacions a empreses

El foment de l’ocupació del jovent és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Durant aquest any, 114 persones, la majoria joves, està previst que participin en diferents programes d’ocupació promoguts pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE) que reben subvencions específiques per a la contractació. Es tracta dels programes Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus, aquest últim, adreçat a persones majors de 30 anys en situació d’atur.

El Consell Comarcal compta amb una cartera d’empreses col·laboradores per a les pràctiques no laborals i l’experiència professional dels i les  joves a través de contractació subvencionada. L’objectiu és ampliar cada any el nombre d’empreses que es poden beneficiar d’aquesta modalitat de contractació, treballant conjuntament per la millora de l’ocupabilitat de les persones contractades, així com incentivant i facilitant la contractació per part de les empreses. Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al tel: 93 7273534 o bé al correu electrònic adel@ccvoc.cat.

El Consell Comarcal ofereix informació i assessorament per part de l’equip tècnic del programa en tot el procés de contractació a les empreses que desitgin contractar. El SOC subvencionarà els contractes subscrits en el marc del programa per una durada mínima de sis mesos amb una quantitat màxima de 3.937,20 euros equivalent al salari mínim interprofessional. La subvenció econòmica és compatible amb altres ajuts i bonificacions vigents.

Joves per l’Ocupació

Un total de 75 joves es formaran en cinc especialitats: Operacions auxiliars d’elaboració en indústria alimentaria, Auxiliar de gestió logística i noves tecnologies, Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, Auxiliar de Social Media Màrqueting, Operacions auxiliars de processos tèxtils. Els i les joves rebran formació i acompanyament al llarg del tot el programa.

Fem ocupació per a joves

Hi participen19 persones entre 18 i 29 anys amb l’objectiu d’inserir-se laboralment. Es tracta d’una experiència professional d’un mínim de 6 mesos que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat. Els joves han de tenir  com a mínim l’ESO, i o bé un Batxillerat o bé un Cicle Formatiu de grau Mig.

30 plus

Hi participen 20 persones de més de 30 anys, preferentment entre 30 i 45 anys amb baix nivell formatiu amb objectiu d’inserir-se laboralment. Es tracta d’una experiència professional d’un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat.    

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail