Buscador per paraules clau
14 febrer 2017

El personal del Consell Comarcal col•labora en una recollida de roba d’abric per als sense sostre

Aquesta primera quinzena de febrer els treballadors i treballadores del Consell Comarcal han estat col•laborant amb una campanya de recollida de roba d’abric per a les persones sense sostre per tal que puguin afrontar una mica millor aquest hivern. Aquesta iniciativa va sorgir d’una treballadora que forma part d’”Els Súper Herois”, una entitat que col•labora amb causes solidàries i en col•laboració de l’ONG Sense Sostre.

El personal del Consell s’ha implicat de ple en la campanya i ha aportat abrics, anoracs, jerseis i fins i tot mantes i sacs de dormir. Amb les moltes aportacions dels treballadors i treballadores es podrà arribar a moltíssimes persones que actualment dormen als carrers.

Una de les treballadores del Consell Comarcal, Marta Cervelló, qui és membre de l’entitat Els Súper Herois ha explicat que “abans de res, agrair la col·laboració del Consell Comarcal i de tots els seus treballadors, fa moltíssima il·lusió veure com respon la gent a una crida solidària com aquesta. Dir-vos també que tota aquesta roba serà entregada directament a les persones que viuen al carrer, que segur que estaran contentes i passaran millor aquests dies que queden d’hivern. Moltes gràcies a tots altra vegada”.

Tot el material s’ha anat dipositant en un espai situat a l’entrada del Consell Comarcal i a la vista de tothom per tal de donar visibilitat la implicació del personal en aquesta causa i donar a conèixer la iniciativa. Un cop finalitzi la recollida, aquest dimecres, Els Súper Herois, junt amb l’entitat barcelonina Sense Sostre, lliuraran directament les peces de roba i d’abric a les persones que ho necessitin.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail