Buscador per paraules clau
16 desembre 2016

Els projectes premiats en el Concurs d’Idees innovadores comencen a caminar amb el suport del Consell Comarcal

Els projectes guanyadors: Swim against, Click & Teach, Activitum i Qgart: Art marginal, art solidari rebran 20 hores d’assessorament personalitzat i una aportació econòmica de 2.500 euros que els permetrà madurar el projecte i tirar endavant el seu model de negoci.

Aquest divendres al migdia ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del Tercer  Concurs d’idees innovadores de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès. El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha estat l’encarregat de donar el premis als quatre joves guanyadors.

Swim against, Click & Teach, Activitum i Qgart: Art marginal, art solidari rebran 2.500 euros i un acompanyament de 20 hores per part d’una consultora especialitzada amb l’objectiu d’elaborar el model de negoci i el full de ruta a seguir. A més, els projectes guanyadors tindran accés a recursos d’altres administracions locals del territori.

Els projectes premiats són de caire social innovador i aborden el repte de generar ocupació de manera sostenible mitjançant activitats d’impacte social. Els guanyadors comptaran amb el suport del Consell Comarcal que els ajudarà a promocionar i difondre els seus projectes a través de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès Occidental.

Un any més l’organització del concurs ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa de projectes Innovadors i Experimentals, la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail