Portada > Actualitat > Notícies > Mercavallès incentiva les compres de comerciants i restauradors amb un concurs nadalenc

Mercavallès incentiva les compres de comerciants i restauradors amb un concurs nadalenc

02/12/2016

El concurs vol donar també valor a l’oferta gastronòmica i turística de la comarca.

Coincidint amb la campanya de Nadal, moment àlgid de compres per part dels clients de Mercavallès, el mercat comarcal ha plantejat diferents actuacions per incentivar les vendes i per fidelitzar els i les clients. Una de les actuacions dissenyades és la celebració d’un concurs dirigit als compradors i compradores del mercat comarcal. També es repartiran calendaris del 2017 en diferents formats, pels majoristes i pels clients.

A través del concurs de Nadal es vol incentivar les vendes durant aquest període així com fomentar que els clients i clientes estiguin registrats amb el carnet de client de Mercavallès. Una de les condicions per poder participar al concurs és tenir el carnet de client del mercat. Aquest es pot tramitar fins el 10 de desembre. Fins el dia 15 de desembre els diferents majoristes repartiran butlletes de participació al concurs als clients i clientes que hi comprin. Aquestes s’hauran de dipositar en una urna que s’ha instal·lat a la part central de la nau del mercat. El sorteig es farà el dia 16 de desembre i els premis es lliuraran el dilluns 19 de desembre a les 12 hores del migdia en un acte públic.

Els premis de concurs tenen relació amb l’oferta gastronòmica i turística de la comarca per tal que, a la vegada, es promocioni i es posi en valor el Vallès Occidental i els seus productes. El primer premi serà una estada de cap de setmana a l’Hotel Doubletree La Mola. El segon premi serà un dinar o sopar degustació per a dues persones al Restaurant Can Feu de Sabadell, membre del col·lectiu Cuina Vallès. El tercer, quart i cinquè premi serà una panera de productes agroalimentaris de la comarca del Vallès Occidental elaborada per Casanovas Selecció.

Les bases es poden consultar a www.ccvoc.cat i a www.mercavalles.com

Arxivat a: General
Cartell del concurs nadalenc de Mercavallès

Arxius adjunts