Buscador per paraules clau
21 octubre 2016

El Vallès Occidental demana una reunió urgent al conseller Comín per abordar l’atenció sanitària a la comarca

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha fet arribar avui al conseller Comín la petició d’una trobada urgent amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca per abordar la situació de l’atenció sanitària al Vallès Occidental i les previsions d’actuació del Departament al territori. Aquesta petició arriba després que el conseller Comín hagi fet referència als mitjans de comunicació a qüestions que afecten directament a equipaments sanitaris de gran rellevància de la comarca.

La carta que s’ha fet arribar al conseller apunta que “tal com li vàrem avançar en una carta el passat 16 de febrer i com li hem pogut traslladar des de diferents municipis de la comarca, existeix al Vallès Occidental una gran preocupació i inquietud pel present i el futur de l’atenció sanitària al nostre territori. Una preocupació que és latent en els diferents ajuntaments i també en el sí del Consell Comarcal”.

El president del consell li trasllada que “arran d’aquesta inquietud, el Consell d’alcaldes i alcaldesses ja va aprovar a principis d’aquest any un “Acord per la millora de l’atenció sanitària del Vallès Occidental” amb la voluntat de treballar per revertir la situació de col·lapse en l’atenció sanitària que els darrers anys s’està vivint al territori. Aquest acord, preveu la creació d’una Taula comarcal de Salut, que es va constituir el 22 de febrer i que ja treballa en un document que reculli les preocupacions i mancances que s’estan detectant des dels diferents pobles i ciutats”.

En l’escrit també es fa referència a que des de la comarca “hem conegut a través dels mitjans de comunicació diferents propostes del Departament que vostè encapçala en relació a equipaments sanitaris de referència a la comarca, com els canvis a l’Hospital Parc Taulí fruit de les derivacions de la Clínica del Vallès, o avui mateix, novetats a l’entorn del paper que ha de jugar a la comarca l’Hospital General de Sant Cugat del Vallès o el de Terrassa”.

Per tot plegat es reitera al conseller Comín “la voluntat de treballar conjuntament amb la conselleria per abordar aquesta qüestió i per definir les polítiques d’atenció sanitària al Vallès Occidental” i se li demana una resposta urgent a la petició de reunió.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail