Buscador per paraules clau
25 juliol 2016

12 joves del programa Inserjov@ Vallès visiten el Consell Comarcal del Vallès Occidental

Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit un grup de 12 joves que estan realitzant un curs de Tècnic/a en gestió de programes per al foment de l’ocupació a l’Ajuntament de Sabadell. L’objectiu de la visita és donar a conèixer el treball comarcal en matèria de Promoció Econòmica i Ocupació. L’alumnat visitant, realitza el curs en el marc del Programa Inserjov@ Vallès. Aquest és cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el suport del Fons Social Europeu (FSE) i és coordinat des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Local del Consell Comarcal, des d’on es gestiona l’execució de 6 entitats locals de la comarca que treballen l’ocupabilitat de 95 joves.

Una dinàmica de grups desenvolupada a l’entorn de l’edifici de la seu del Consell Comarcal, ha encetat la jornada, en la que els i les joves han pres consciència de la diversitat d’extensió, població, característiques socioeconòmiques i activitat industrial dels municipis representats.

En el transcurs de la sessió, s’ha emfatitzat la importància a de la cooperació, treball en xarxa i prestació de serveis als municipis de la comarca, fent esment a les competències transversals dels i les professionals de l’àrea, que han quedat paleses amb l’exposició de diferents actuacions com la planificació estratègica  i l’Observatori, les xarxes comarcals en municipis de petites dimensions , la prospecció laboral,  projectes de innovació social i ocupació.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail