Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. B-Travel Fotografia de grup
  22/03/2019
  Des d’avui i fins diumenge els qui visitin el Saló del Turisme B-Travel trobaran informació de la comarca del Vallès Occidental per conèixer ben de prop els atractius turístics i gastronòmics d’aquest territori. El Consell Comarcal del Vallès Occidental promociona aquests dies els recursos turístics de la comarca amb presència activa a la 28a edició del Saló que es celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
  Arxivat a: General
 2. Ple de març
  22/03/2019
  El Ple del Consell Comarcal va aprovar en la seva sessió ordinària celebrada ahir a la tarda, un increment salarial del 2,25%, amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2019. Aquest increment afectarà al personal laboral, funcionari i eventual del Consell i se’n preveu el seu abonament en la nòmina del mes de maig. Aquest increment es produeix en aplicació del Reial decret llei 24/2018, de 21 de desembre, pel que s’aproven mesures urgents en matèria de retribucions a l’àmbit del sector públic.
  Arxivat a: General
 3. Portada de la Memòria de gestió 2015-2019
  21/03/2019
  Segons les dades de l’Avaluació del Programa d’Actuació Comarcal 2016-2020, fins al moment s’han realitzat o iniciat el 91% de les actuacions previstes. Un 9% no s’han realitzat, bé perquè no s’han considerat prioritàries des del conjunt dels ens locals de la comarca o bé per inexistència del finançament d’altres administracions per a dur-les a terme. Aquesta tarda, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha rendit comptes en el Ple Comarcal de la gestió feta els darrers anys. El Ple d’aquesta tarda ha estat el penúltim del mandat. El darrer es realitzarà el 7 de maig, vigília de l’inici de la campanya electoral, i per això s’ha volgut avançar el rendiment de comptes al plenari d’avui.
  Arxivat a: General
 4. Ple del Consell Comarcal de 21 de març de 2019
  21/03/2019
  El Ple comarcal ha aprovat una moció de les CUP-CAV per a controlar la proliferació de les apostes en línia i cases de joc i prendre mesures de prevenció davant la ludopatia. La moció ha comptat amb els vots favorables dels grups comarcals del PSC, PDeCat, ERC, Entesa, les CUP-CAV i Ciutadans. I amb l'abstenció del Partit Popular.
  Arxivat a: General
 5. Cartell Les dones també hi érem
  21/03/2019
  L’Arxiu Històric de Terrassa i l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental han presentat els seus compromisos amb la integració de la perspectiva de gènere i el respecte a la diferència. Les resolucions inclouen la planificació amb perspectiva de gènere de totes les activitats que porten a terme, la representació de la diversitat de dones potenciant una imatge no estereotipada i respectant i promocionant activament la paritat, entre d’altres.
  Arxivat a: General
 6. Reunió Pacte Reindustrialització CIESC
  20/03/2019
  Aquest matí s’ha reunit a la seu del CIESC, a Sabadell, el grup de treball de la mesura Fiscalitat i simplificació administrativa del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, del qual el Consell Comarcal del Vallès Occidental en desenvolupa la secretaria tècnica i lideratge. A la sessió hi han participat les entitats patronals CIESC, CECOT i PIMEC i una representació dels ajuntaments de Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Terrassa. Durant la reunió s’ha valorat la necessitat de seguir treballant actuacions concretes que situïn el Vallès com un territori competitiu i facilitador de l’activitat industrial.
  Arxivat a: General
 7. Ple Àrea Bàsica
  19/03/2019
  En el marc del Plenari de l’àrea Bàsica de Serveis socials s’ha presentat i aprovat els Criteris per a l’atorgament de les prestacions econòmiques de caràcter social, per tal d’unificar els requisits d’accés i la necessitat de barems comuns per garantir l’equitat entre els diferents municipis que conformen l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, integrada pels 12 municipis de menys de 20.000 habitants. S’han consensuat criteris com el llindar d’accés, el percentatge i la puntuació en la valoració econòmica i social, la modalitat de la prestació i el percentatge de cofinançament dels ajuntaments segons la puntuació.
  Arxivat a: General
 8. Cartell Curs d'acollida Palau-solità i Plegamans 2019
  18/03/2019
  La formació “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” és un curs de 20 hores de durada, emmarcat en el Servei de Primera Acollida per a persones estrangeres del Consell Comarcal del Vallès Occidental. En aquestes sessions es tractarà el coneixement sobre la cultura catalana i l’àmbit normatiu, així com temes corresponents a la legislació d’estrangeria. L’assistència i aprofitament d’aquesta formació donaran accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres.
  Arxivat a: General
 9. Per Setmana Santa es modifica puntualment l’horari del Registre General d’Entrades i Sortides i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal.
  18/03/2019
  Del 15 al 18 d'abril de 2019 l'horari del Registre General d’Entrades i Sortides i de l’OAC, l’Oficina d’Atenció Ciutadana, del Consell Comarcal serà des de les 8:00 hores fins les 15:10 hores.
  Arxivat a: General
 10. Reunió tècnica de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya
  15/03/2019
  El Consell Comarcal va acollir ahir dijous la reunió tècnica de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb les persones tècniques dels municipis de la comarca del Vallès Occidental encarregades d’aquesta temàtica. Des de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, es va explicar quines són les línies estratègiques que té previst implementar la Generalitat en l’àmbit de les polítiques de ciutadania al llarg dels propers mesos.
  Arxivat a: General, Immigració
Pàgina 1 de 63 Següent