Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Això no és Aigüestortes. És aquí.
  04/07/2020
  Aquesta és una de les noves imatges de la nova campanya de promoció turística que inicia el Consell Comarcal del Vallès Occidental per posar en valor els espais i activitats a prop de casa. Les tendències marquen que aquest estiu els desplaçaments seran en vehicle propi, en grups petits i que es faran moltes sortides de curta durada, d’un dia o dos, amb una especial atenció als espais naturals, com a resultes dels mesos de confinament. El Vallès Occidental, per la seva ubicació i per l’alt volum de població de la comarca i l’entorn, pot ser un bon lloc on passar aquests dies de vacances.
  Arxivat a: General
 2. El nou taller s'oferirà als centres educatius el curs 2020-21
  03/07/2020
  El proper dimarts 14 de juliol, tindrà lloc la sessió informativa virtual per presentar la primera edició d’un nou taller adreçat especialment a l’alumnat d’educació secundària obligatòria, que té com a finalitat apropar la Fabricació Digital i facilitar el desenvolupament de noves competències digitals i tecnològiques en l’alumnat. Aquest nou Taller de Fabricació Digital s’emmarca dintre de la Guia d’Activitats Educatives, que des de 2008 el Consell Comarcal elabora amb diferents propostes formatives per donar resposta a les necessitats socioeducatives i oferir nous recursos complementaris als proposats des dels ajuntaments per als centres educatius de la comarca.
  Arxivat a: General
 3. Ja s'han notificat més de 400 activitats d'estiu a la comarca
  02/07/2020
  Aquesta setmana s’han iniciat els primers casals d’estiu a la comarca. Després de la incertesa provocada per la Covid-19 finalment se’n realitzaran més de 400 fins la primera quinzena de setembre. El Consell Comarcal fa seguiment de les diferents activitats i es faran funcions d’informació i assessorament mitjançant telèfon amb les persones responsables de les activitats.
  Arxivat a: General
 4. Les targetes vindran pre-carregades per poder comprar aliments als diferents establiments del municipi
  29/06/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet efectiva una aportació de 50.000 euros al projecte de suport a l’alimentació de Creu Roja, per tal de poder implantar un sistema de targetes pre-carregades per a famílies vulnerables, per poder comprar aliments als diferents establiments del municipi. Amb aquesta aportació inicial es podran distribuir 120 targetes amb 100 euros al mes, com a màxim, durant 3 mesos.
  Arxivat a: General
 5. Serveis d’atenció LGTBI
  28/06/2020
  Avui, 28 de juny i cada dia, el Consell Comarcal es referma un cop més en el seu suport a la diversitat sexual i de gènere, des de la vessant del seu orgull de ser i de mostrar-se al món tal com són. La bandera irisada oneja al balcó del Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 6. L'Àrea bàsica de serveis socials la formen 12 municipis del Vallès Occidental
  23/06/2020
  El Plenari de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials s’ha reunit aquest dilluns a la tarda per compartir les mesures del Pla de Xoc endegat pel Consell Comarcal i fer balanç de les accions fetes durant la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19. El nombre de famílies ateses pels Serveis Socials de l’Àrea Bàsica ha arribat a les 4.490 durant el mes de maig, doblant les famílies ateses al mes de gener de 2020, abans de la pandèmia. També s’ha doblat el nombre d’unitats familiars que han necessitat un ajut d’urgència social, sobretot per a alimentació. Des dels municipis s’ha reconegut la tasca feta pel Consell Comarcal durant la pandèmia i el suport prestat als ajuntaments.
  Arxivat a: General
 7. El Centre Logístic del Servei comarcal de biomassa forestal està ubicat a Terrassa
  23/06/2020
  Aquesta setmana es commemora la Setmana Europea de l’Energia i des del Consell Comarcal, junt amb la Diputació de Barcelona, s’han organitzat diferents tallers per sensibilitzar envers la transició energètica. Ahir al vespre es va realitzar al taller “Biomassa, l'energia renovable de proximitat”, amb 50 persones inscrites, i amb la participació del conseller de Territori, Carles Rodríguez. Durant el taller o es va posar de relleu el projecte el Servei comarcal de biomassa forestal engegat ara fa dos anys, el juliol de 2018. Des de llavors el servei ha mobilitzat 3.299,44 tones de fusta i ha subministrat 1.563,80 tones d’estella que equivalen al subministrament d’aproximadament més de 5 M de kW d’energia tèrmica. Amb tot, el Centre Logístic de Biomassa es troba ja per sobre del 50% de la seva capacitat de producció i comença una nova fase d’activitat amb noves adhesions al servei i un nou acord per la mobilització de 15.000 tones anuals de fusta.
  Arxivat a: General
 8. Estudiants de la UAB amb experiència s’encarregaran d'impartir els tallers.
  22/06/2020
  En el marc de les campanyes de micromecenatge que ha engegat la Universitat Autònoma de Barcelona per contrarestar els efectes socials i sanitaris de la COVID-19, la Fundació Autònoma Solidària proposa la iniciativa "Casals d'estiu i recerca per a tots els infants", amb l’objectiu de posar els projectes del CROMA 2.0 a l’abast dels casals d'estiu organitzats per les entitats o municipis del territori proper a la UAB. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha fet una aportació de 3.000 euros per a poder fer possible oferir casals d’estiu innovadors per a infants en situació de vulnerabilitat.
  Arxivat a: General
 9. Taller 22 de juny
  22/06/2020
  Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. Durant el mes de juny, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza amb la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, una programació de tallers virtuals per avançar cap a la transició energètica.
  Arxivat a: General
 10. El Consell Comarcal reobre el 25 de maig
  19/06/2020
  La situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 ha produït canvis dràstics en la situació laboral i econòmica de moltes persones i empreses de la comarca. Els ajuntaments que tenen conveni amb el Consell Comarcal per prestar serveis itinerants de Promoció Econòmica i Ocupació han flexibilitzat la forma de prestar els serveis oferint una atenció a distància que ha permès donar resposta a les necessitats del moment. Des de l’inici de la pandèmia, s’han realitzat 2.152 atencions a 1.102 persones residents als municipis de Badia del Vallès, Matadepera, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell i Viladecavalls.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 92 Següent