Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Assistents a la reunió d'avui amb la consellera Budó
  15/11/2019
  El president del Consell Comarcal Ignasi Giménez s’ha reunit aquest matí amb la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, juntament amb representants dels consells comarcals del Baix Llobregat i el Vallès Oriental. Durant la trobada s’ha volgut traslladar a la Consellera la reivindicació històrica de la necessitat de millora del finançament dels consells comarcals com a prestadors de serveis per delegació del govern català.
  Arxivat a: General
 2. Setmana Prevenció Residus
  15/11/2019
  S’organitzen activitats de sensibilització a diferents municipis de la comarca i es presenta la iniciativa Vallès Circular al Smart City Congress.
  Arxivat a: General
 3. Imatge d'un taller relacionat amb la indústria al Consell Comarcal
  14/11/2019
  Els propers dies 27 de novembre, 4 i 13 de desembre es portarà a terme el curs Com apropar els principals canvis de la indústria a l’aula, adreçat a professionals formadors dels centres d’educació primària, secundària, formació professional inicial i ocupacional.
  Arxivat a: General
 4. Vallès Circular guanya el I Premi BASF
  14/11/2019
  El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, va recollir ahir el premi BASF al VALLÈS CIRCULAR com a millor pràctica d’Economia Circular a Espanya, en la categoria de “millor iniciativa pública”. El premi, impulsat per l’empresa BASF junt amb el Club de Excelencia en Sostenibilidad, va ser lliurat per Javier Cachón, Director General de Biodiversidad y Calidad Ambiental del Ministeri per a la Transición Ecológica.
  Arxivat a: General
 5. Presentació de la jornada "Converses del mercat de treball"
  13/11/2019
  El proper 28 de novembre es celebrarà la setena edició del cicle "Converses del mercat de treball". La cita tindrà lloc a la Fira Sabadell i permetrà posar en contacte a persones en recerca de feina i empreses. El certamen s’organitza des del Consell Comarcal del Vallès Occidental en col•laboració amb els Serveis d’Ocupació dels ajuntaments de la comarca en el marc d’un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En aquesta ocasió es compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i de Fira Sabadell.
  Arxivat a: General
 6. Grup
  12/11/2019
  Aquest dilluns s’ha inaugurat l’exposició “A la indústria, on són les dones?”, una mostra del Consell Comarcal que els propers mesos visitarà els municipis de la comarca. La primera parada l’ha fet a la seu de la UPC de Terrassa. Aquesta exposició està emmarcada en el pla d’execució anual “Talent femení i transformació de la indústria al Vallès Occidental”, un projecte que té com a missió preparar les dones participants per la transformació que la tecnologia i la sostenibilitat està incorporant als llocs de treball, sensibilitzant i aplicant mesures al teixit productiu per al canvi social a l’empresa. En aquesta iniciativa hi participen 15 dones de la comarca que tenen una formació tècnica alta.
  Arxivat a: General
 7. Tretze dels fundadors de la Rochdale Society of Equitable Pioneers, considerada la primera cooperativa moderna. Co-operative Heritage Trust National Co-operative Archive, 1865.
  08/11/2019
  Des del 5 de novembre i fins al dia 28, l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental acull l’exposició “Catalunya, terra cooperativa!”, una mostra sobre l’Economia Social i Solidària (ESS), que té les seves arrels en les cooperatives, sorgides a mitjans del segle XIX com un instrument per millorar les condicions d’existència mitjançant la creació d’associacions per treballar, comprar o vendre en comú.
  Arxivat a: General
 8. Una de les sessions del curs d'equinoteràpia
  08/11/2019
  El Consell Comarcal ha realitzat recentment un curs d’equinoteràpia dirigit als i les professionals del Vallès Occidental que treballen i acompanyen joves per la seva inserció social, educativa i/o laboral. Aquesta activitat forma part del grup de treball comarcal de la xarxa d’intercanvi professional per l’ocupació juvenil, cofinançada per la Diputació de Barcelona, en el projecte Teixint metodologies i del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
  Arxivat a: General
 9. Visita al Centre logístic de Biomassa durant la jornada
  06/11/2019
  El Vallès Occidental compta amb un Servei Públic de Biomassa Forestal promogut pel Consell Comarcal, en el marc del projecte Boscos del Vallès i de l’estratègia comarcal Vallès Circular. Aquest servei proporciona estella de qualitat per a calderes de biomassa, en un clar exemple d’acció circular i de lluita contra l’emergència climàtica. En aquests moments, el Consell està fent una important tasca de comercialització per tal que els ajuntaments i les empreses incorporin aquesta energia renovable en els seus equipaments.
  Arxivat a: General
 10. Representació del Consell Comarcal al World Travel Market
  05/11/2019
  El Vallès Occidental té representació un any més a la fira turística World Travel Market, que se celebra del 4 al 6 de novembre al centre de convencions Excel de Londres, el recinte firal més important de la capital britànica. El Consell Comarcal del Vallès Occidental participa a la Fira de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i promociona l’oferta turística entre els tour operadors mundials.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 76 Següent