Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Persones participants del Programa Treball i Formació
  15/01/2019
  Aquest migdia el Consell Comarcal ha acollit l'acte de cloenda del Programa de Formació i Treball, gestionat pel Consell Comarcal, que combina ocupació i formació amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur. En aquesta ocasió, 28 persones han participat en les accions formatives i han treballat durant dotze mesos al Consell Comarcal i a 9 municipis de la comarca. Es tracta de persones que es trobaven en situació d’atur i amb elements de vulnerabilitat social alta com ser majors de 45 anys, no estar cobrant cap prestació ni subsidi, beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció... que aquest gener han conclòs la seva tasca. L’execució del programa compta amb un pressupost de 836.215,50 euros finançats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.
  Arxivat a: General
 2. Sessió d'Equinoteràpia social
  11/01/2019
  Durant l’any 2018 s’ha dut a terme el Projecte d’Equinoteràpia social amb adolescents en situacions de risc greu i/o tutela per part de l’administració. En total, s’han beneficiat 11 adolescents de l’EAIA, d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys. La valoració d’aquest projecte ha estat molt positiva en el jovent que ha pogut participar durant tot el procés. Els canvis que es detecten en general en els joves són en l'àmbit escolar, familiar i psicosocial.
  Arxivat a: General
 3. REFERENTS D’OCUPACIÓ JUVENIL
  11/01/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental incorpora dues referents d’ocupació juvenil més que donaran suport a l’orientació de persones joves de la comarca durant l’any 2019. El projecte de referents d’ocupació juvenil és una iniciativa del Departament de Treball , Afers Socials i Famílies, impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb la Secretaria de joventut, que té per objectiu principal treballar coordinadament amb els diferents dispositius de les diferents administracions públiques que treballen amb les persones joves, per tal de donar la millor atenció a la persona jove i oferir-li els recursos més adients tenint en compte les seves necessitats.
  Arxivat a: General
 4. Dones i Anarquisme a l'Arxiu Comarcal del Vallès Occidental
  11/01/2019
  L’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental acull aquest 2019 diverses activitats centrades en el paper de la dona dins de l'anarquisme.
  Arxivat a: General
 5. Mapa de recursos contra la pobresa al Vallès Occidental
  09/01/2019
  L’Observatori del Vallès Occidental ha publicat el Mapa de Recursos contra la pobresa al Vallès Occidental, el qual té com a principal objectiu identificar i quantificar els recursos públics i privats dedicats a combatre la pobresa i cobrir les necessitats més bàsiques de la població de la comarca, com ara l’habitatge o la manutenció.
  Arxivat a: General
 6. Bar Mercavallès
  08/01/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat el procés per adjudicar mitjançant concessió administrativa els serveis de restauració ubicats a l’interior del recinte del mercat comarcal Mercavallès. En concret, l’espai de bar i un altre de servei d’àpats. Aquests espais es gestionaran en règim de concessió administrativa i donaran servei als paradistes i clients de l’equipament comarcal, a més de totes les persones de l’entorn que hi vulguin acudir. El termini de presentació d’ofertes és del 14 de desembre fins al 30 de gener de 2019.
  Arxivat a: General
 7. Taller del Servei de Primera Acollida
  07/01/2019
  El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Vallès Occidental fa balanç positiu sobre la realització dels cursos de formació per a persones immigrades o retornades a Catalunya, al municipi de Polinyà durant els mesos d’octubre i novembre del passat 2018. En total han participat 26 persones en aquests cursos formatius.
  Arxivat a: General
 8. Aules de secundària a Missirah
  03/01/2019
  Arrel del lligam que existeix entre el Senegal i ambdós vallesos, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Vallès Occidental estan subscrits conjuntament des del 28 de maig de 2018 al Conveni marc de col•laboració entre els consells comarcals del Vallès Oriental i del Vallès Occidental per l’aplicació de polítiques conjuntes en matèria de Cooperació Internacional al Desenvolupament i l’addenda 2018 amb l’objectiu d’aconseguir una major eficàcia dels recursos que aquestes institucions administren a fi de poder ajudar a eradicar la pobresa i fomentar la igualtat d’oportunitats i el benestar de les persones al Senegal.
  Arxivat a: General
 9. Fotografia grupal dels premis del sorteig de nadal de Mercavallès 2018
  20/12/2018
  Aquest migdia s’han lliurat els premis de la tercera edició del concurs de Nadal de Mercavallès, una promoció comercial que el mercat comarcal posa en marxa per dinamitzar l’equipament i els seus serveis. Durant la primera quinzena de desembre els clients i les clientes que han comprat a Mercavallès han rebut unes butlletes per participar al concurs. Dimarts s’ha fet el sorteig i avui els premiats han pogut gaudir del seu premi.
  Arxivat a: General
 10. 2a Jornada Turisme Esportiu - Presentació de la consellera del Consell Comarcal
  19/12/2018
  Avui, el Consorci de Turisme del Vallès Occidental i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han engegat a l’Atlètic Terrassa Hockey Club la 2a Jornada Professional de Turisme Esportiu Vallès Occidental. Aquesta jornada forma part del projecte de desenvolupament del turisme esportiu a la comarca, el qual té com a missió posicionar el Vallès Occidental com a destinació de referència en estades de turisme esportiu.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 58 Següent