Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. El Piula 2020 arriba amb novetats
  24/11/2020
  Coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les dones i nenes, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa per 8è any consecutiu el concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”. L’ objectiu és sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca,proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials. En paral·lel es realitzen activitats als centres educatius de la comarca.
  Arxivat a: General
 2. Consulta els perfils sol·licitats en aquesta convocatòria
  24/11/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental preveu contractar properament 12 joves per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació, destinats a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. El proper dilluns 30 de novembre a les 13 hores es farà una sessió informativa online per explicar la convocatòria i els perfils sol·licitats a les persones interessades.
  Arxivat a: General
 3. El Centre Logístic del Servei comarcal de biomassa forestal està ubicat a Terrassa
  24/11/2020
  El Ple del Consell Comarcal ha aprovat a la seva darrera sessió l’ Adhesió al Pacte per a l’Adaptació al Canvi Climàtic del projecte LIFE-CLINOMICS promogut per la Diputació de Barcelona i l’Adhesió als compromisos d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. Aquestes dues adhesions venen a reforçar la línia de treball del Consell Comarcal envers la transició ecològica i en la lluita contra el canvi climàtic, marcada per la declaració de l’emergència climàtica per part del Consell d’Alcaldies el setembre de 2019.
  Arxivat a: General
 4. Què fem al Consell Comarcal pels nens i nenes de la comarca?
  20/11/2020
  Aquest migdia s’ha realitzat la sessió “L'impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l'educació i l'aprenentatge" dirigida a professionals de l'administració pública i d'entitats del territori en el marc del Dia Mundial de la Infància. Durant la sessió s’ha abordat com la pandèmia ha afectat l’educació i l’aprenentatge, sobretot de les famílies més vulnerables. La sessió d’avui ha comptat amb la participació de 80 persones: representants polítics, responsables tècnics i professionals de les diferents àrees de l’administració local, representants institucionals i personal tècnic d’agents socials i entitats.
  Arxivat a: General
 5. El plenari s'ha celebrat en format virtual
  20/11/2020
  El Ple del Consell Comarcal, ahir al vespre, va aprovar de forma inicial el nou Programa d’actuació comarcal 2020-2024, concebut com el full de ruta per l’ens comarcal pels propers anys. Ara, el nou PAC haurà de ser informat pel Consell d’Alcaldies.
  Arxivat a: General
 6. El Ple comarcal ha aprovat el Pressupost 2021
  19/11/2020
  El Plenari del Consell Comarcal ha aprovat avui un pressupost de 26’4 milions d’euros pel 2021, amb una variació positiva d’ 1’09% respecte el pressupost 2020. Els pressupostos venen marcats pel Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental aprovat el juny de 2020, el nou Pla d’Acció Comarcal (PAC) que es deriva del Pla de Reconstrucció i la situació d’emergència sanitària que condiciona el dia a dia de les administracions públiques i en condiciona els seus recursos i prioritat. A més, el pressupost també es presenta en un context d’emergència climàtica i en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  Arxivat a: General
 7. El primer taller és el 30 de novembre
  18/11/2020
  Els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre es realitzarà la segona edició dels tallers per ajudar el teixit empresarial a fer tràmits online amb l’Administració Pública. Aquesta edició complementa la que s’ha fet a principis de novembre, coincidint amb la convocatòria dels ajuts de la Generalitat per a la restauració i l’estètica. L’objectiu de les sessions és que, cada vegada més, les empreses estiguin més familiaritzades amb els tràmits en línia, no només pel que fa a la sol·licitud de subvencions, sinó també a la presentació de factures electròniques, per exemple.
  Arxivat a: General
 8. Acollida de les persones que s'incorporen aquesta setmana al Consell Comarcal
  17/11/2020
  Aquest dilluns han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental 13 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i ha estat engegat per contribuir a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia.
  Arxivat a: General
 9. Els tallers es fan el 23, 24 i 25 de novembre
  16/11/2020
  Els dies 23, 24 i 25 de novembre es portarà a terme un nou curs formatiu en format virtual per a la ciutadania de nou municipis de la comarca. El curs es podrà seguir a través del You Tube del Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 10. Ja us podeu inscriure a la jornada
  13/11/2020
  El proper divendres, 20 de novembre, es commemora el Dia Mundial de la Infància. En aquest marc el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza la sessió "L'impacte del confinament per la Covid-19 sobre el dret a l'educació i l'aprenentatge" dirigida a professionals de l'administració pública i d'entitats del territori. La sessió es farà online via Zoom i cal inscripció prèvia.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 98 Següent