Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. La Brúixola industrial
  25/04/2019
  El Consell Comarcal ha iniciat un nou programa d’ocupació per a dones a l’atur i amb una formació tècnica alta, “Talent femení i Transformació de la indústria al Vallès Occidental”. El programa té per objectiu impulsar l’ocupació del sector industrial posant l’accent en l’accés i permanència de les dones a la indústria. Hi participen 15 dones de la comarca. La primera actuació del programa, “La Brúixola industrial”, preveu un seguit de visites a empreses per tal de conèixer les diferents ocupacions industrials.
  Arxivat a: General
 2. Curs de Gestió Forestal i Canvi Climàtic de Unió de Pagesos de Catalunya
  25/04/2019
  Avui el Consell Comarcal del Vallès Occidental acull el Curs de Gestió Forestal i Canvi Climàtic de Unió de Pagesos de Catalunya i hi presenta el projecte Boscos del Vallès.
  Arxivat a: General
 3. Acte precongressual 8è Congrés Nacional de la Gent Gran
  24/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit avui l’acte precongressual del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran, on s’han nomenat els 24 delegats i delegades vallesans del 8è Congrés Nacional que representaran la comarca al Congrés i quatre persones suplents. El Vallès Occidental és la segona comarca amb més delegats i delegades al Congrés perquè és la segona comarca de Catalunya amb més número de persones grans (150.402).
  Arxivat a: General
 4. Material didàctic per combatre prejudicis i rumors contra la diversitat
  23/04/2019
  Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el Consell Comarcal ha fet arribar diferents publicacions a Biblioteques i Instituts de Secundària de la comarca per tal que puguin ampliar el seu fons de consulta sobre la lluita contra els rumors i els prejudicis en la diversitat ètnica. Es preveu que les publicacions arribin aquesta setmana als diferents equipaments.
  Arxivat a: General, Immigració
 5. Dia de la Terra 2019
  17/04/2019
  El 22 d'abril es commemora el Dia de la Terra. Des del Valles Circular us proposem petits gestos per cuidar millor el nostre planeta. A la terra res es perd: tot s'utiltiza, es transforma i s'aprofita. Imitem la natura,cuidem la terra
  Arxivat a: General
 6. La bandera LGTBI a la façana del Consell Comarcal
  16/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha signat acords amb els ajuntaments de Sabadell i Terrassa per garantir el Servei d’Atenció Integral LGTBI. D’aquesta manera, el servei donarà cobertura als municipis de menys de 20.000 habitants de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 7. La sessió sobre mobilitat internacional tindrà lloc a l'Espai Jove
  16/04/2019
  El Consell Comarcal està realitzant diferents xerrades sobre mobilitat internacional adreçades als i a les joves d’entre 13 i 30 anys per donar a conèixer les diverses oportunitats existents per a fer estades a l’estranger: intercanvis juvenils, en famílies, Erasmus+, camps de treball internacionals, cursos d’idiomes, voluntariat internacional... La propera sessió serà a Sentmenat el 26 d’abril a les 19h. El 3 de maig es farà a Ullastrell.
  Arxivat a: General
 8. Reunió de la Taula de comerç celebrada divendres
  15/04/2019
  La Taula comarcal de comerç acaba el mandat amb una proposta de model territorial de comerç al Vallès Occidental que vol ser una estratègia conjunta per la preservació del teixit comercial i la cooperació territorial en l’impacte de grans implantacions al Vallès Occidental. Aquesta proposta s’elevarà al Consell d’alcaldes i alcaldesses a l’inici del proper mandat municipal, un cop constituïts els ajuntaments i el Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 9. Seu del Consell Comarcal
  12/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental té per missió contribuir al progrés, desenvolupament, benestar i millora de la qualitat de vida de la comarca. Per aquest motiu, el Consell Comarcal i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per quatre anys per dur a terme accions conjuntes de desenvolupament de projectes i activitats de suport a les persones, de promoció i formació de voluntariat, etc.
  Arxivat a: General
 10. Sessions de coaching per a joves del projecte Singulars
  10/04/2019
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat set de les nou formacions professionalitzadores del projecte Singulars: “Industrialitza’t i transforma el teu futur al Vallès Occidental”. També han començat les sessions grupals de coaching amb cavalls amb l’associació EPONA, una altra de les accions que incorpora el projecte per tal de treballar de forma transversal el creixement de la persona jove i la seva dimensió emocional, a través d’una metodologia innovadora. El Projecte Singulars té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 65 Següent