Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. El 27 de setembre és el Dia Mundial del Turisme
  25/09/2020
  L’impacte econòmic de la pandèmia del a CoviD-19 també ha tingut efectes molt negatius sobre el sector turístic de la comarca. La temporada d’estiu ha estat molt fluixa amb una ocupació hotelera del 20’7%. L’estiu del 2019 havia estat del 70’3%. Tot plegat ha comportat un impacte sobre el sector amb una pèrdua d’ocupació important. En contraposició, els habitatges de turisme rural de la comarca que han tingut uns índex d’ocupació força bons tota la temporada.
  Arxivat a: General
 2. Busco feina
  23/09/2020
  Demà dijous comença el termini per a la presentació d'instàncies per a dos nous processos selectius del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Ja es poden consultar les bases al Portal de la Transparència.
  Arxivat a: General
 3. Un dels participants de la primera edició fent pràctiques de robòtica en una empresa
  23/09/2020
  El Consell Comarcal engega la segona edició del projecte singulars per activar l’ocupació de joves vallesans a la indústria de la comarca. Es tracta de la segona edició del projecte “Industrialitza’t i transforma el seu futur” que té per objectiu acompanyar i millorar l’ocupabilitat de persones joves en el mercat de treball donant a conèixer els sectors de pes de la indústria a la comarca i introduint-la com una opció de futur a la seva trajectòria professional. En la primera edició hi van participar 200 persones i es va assolir un 35% d’inserció laboral i/o educativa.
  Arxivat a: General
 4. El president del Consell Comarcal ha recollit el Segell Infoparticipa del Consell Comarcal
  22/09/2020
  Per segon any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estat l’ens comarcal amb una puntuació més alta en el reconeixement a la transparència i qualitat de la informació del seu portal web, atorgat per la UAB. Dilluns a la tarda es va celebrar l’acte de lliurament del Segell Infoparticipa amb la presència de la rectora de la UAB, Margarita Arboix; el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé; i el director del grup de recerca ComSET, Armand Balsebre.
  Arxivat a: General
 5. La distribució dels lots es fa en col·laboració amb la Creu Roja
  18/09/2020
  Un total de 500 famílies dels municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials reben lots d’aliment sec gràcies a una nova acció conjunta entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’entitat Creu Roja. La distribució es fa als municipis de Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.
  Arxivat a: General
 6. Del 16 al 22 de setembre, la Setmana de la Mobilitat Sostenible
  16/09/2020
  Del 16 de setembre al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Amb el lema ‘Per una mobilitat sense emissions’, la Setmana del 2020 vol arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050. El Consell Comarcal s’afegeix a aquesta Setmana Europea fent difusió de consells per a la ciutadania i amb l’inici d’un Estudi estratègic de mobilitat elèctrica a la comarca.
  Arxivat a: General
 7. El Servei de transport escolar comença el proper dilluns, 14 de setembre
  10/09/2020
  D’acord amb el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 aprovat pel Comitè Tècnic del PROCICAT el 3 de juliol i conforme els protocols que cada una de les empreses concessionàries ha previst, el Consell Comarcal s’ha elaborat el document de “Mesures preventives davant la COVID-19” al Servei de transport escolar del Vallès Occidental, curs 2020-2021. També s’ha emès un comunicat per a les famílies amb la informació operativa per a l’inici de curs.
  Arxivat a: General
 8. Busco feina
  10/09/2020
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat tres nous processos de selecció de personal per a constituir diferents borses de treball. D’una banda la de treballadors i treballadores socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, una altra de treballadors i treballadores socials de l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència i, en tercer lloc, una borsa de treball d'auxiliars administratius i administratives. El termini d’enviament de sol·licituds s’obre avui dijous, 10 de setembre. Totes les convocatòries i bases dels processos de selecció es poden consultar a la seu electrònica.
  Arxivat a: General
 9. Dades inici de curs 2020-2021
  09/09/2020
  El Consell Comarcal gestiona els ajuts de menjador escolar i el Servei de transport escolar. Amb l’inici de curs es posen en marxa aquest dos serveis, enguany també en el context d’incertesa social i econòmica i de nous protocols de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19. Les dades inicials d’ajuts atorgats ja reflecteixen un increment de les beques per a menjador. I es preveu que, donada la situació econòmica, aquestes dades es puguin veure incrementades els propers mesos. En aquests moments s’està treballant per abordar les situacions de vulnerabilitat sobrevingudes que s’estan rebent per part dels ajuntaments de la comarca.
  Arxivat a: General
 10. Nous tràmits online
  01/09/2020
  Ja es troba operativa la possibilitat de sol·licitar duplicats de cèdules d’habitabilitat telemàticament, a través de la pàgina web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Aquest és un tràmit que l’Oficina Comarcal d’Habitatge realitza pels municipis que hi estan adscrits i que és força habitual. L’any 2018 se’n van sol·licitar 316 i el 2019, 127.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 94 Següent