Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Ja es pot consultar l'informe de Fiscalitat verda
  26/02/2021
  Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació pública de l’informe Fiscalitat verda local i activitat econòmica, impulsat pel Consell Comarcal en el marc del Pacte per a la Reindustrialització i el Pla de Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental. L’informe conclou que cal millorar en la difusió, coneixement i procés de sol·licitud i atorgament de les bonificacions, per tal que l’incentiu de les empreses sigui major que els costos administratius o burocràtics de gestionar-les. La millora i impuls de la fiscalitat verda és també una línia de treball del Pla de Qualitat de l’Aire del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 2. Avui s'ha celebrat la primera reunió del Comitè de Sanitat del Vallès Occidental
  25/02/2021
  Aquest matí s’ha celebrat la primera reunió del Comitè per la Sanitat del Vallès Occidental. Aquest Comitè és un òrgan creat pel Consell d’Alcaldies del Vallès Occidental en resposta al que preveu el Pla de reconstrucció de la comarca acordat el mes de juny per donar resposta a l’impacte de la COVID-19. En la reunió s’ha fet una radiografia de la situació sociosanitària de la comarca i dels equipaments planificats. També s’ha abordat la situació a la primària i l’estat dels recursos residencials i centres de dia. La trobada ha servit per posar en comú situacions, problemàtiques o casuístiques dels diferents municipis de la comarca.
  Arxivat a: General
 3. La primera formació en turisme és el 8 de març
  24/02/2021
  El Consell Comarcal posa a disposició dels professionals del sector del turisme del Vallès Occidental un seguit de tallers dirigits tant al sector públic com privat per començar a dibuixar el nou escenari post Covid-19. La capacitació de professionals és una de les accions previstes al Pla de reconstrucció comarcal i al Pla de reactivació socioeconòmica del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 4. La seu comarcal compta ja amb dos punts de càrrega per a vehicle elèctric
  23/02/2021
  Ja s’han posat en marxa els dos punts de càrrega per a vehicles elèctrics al recinte del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta nova instal·lació està a disposició del personal de la institució i de les visites que es desplacin a la seu comarcal. Els punts de càrrega estan situats a la part posterior de l’edifici Ègara.
  Arxivat a: General
 5. El curs es desenvolupa durant cinc setmanes
  23/02/2021
  Aquesta setmana ha començat el curs “Drogues i entorns digitals. Com incorporar la perspectiva de gènere en el seu abordatge educatiu i social” que el Consell Comarcal del Vallès Occidental ofereix als ajuntaments de la comarca a través del catàleg formatiu de la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: General
 6. Mapa de les àrees d'actuació del Pla
  18/02/2021
  La Diputació de Barcelona ha lliurat avui al Consell Comarcal del Vallès Occidental el document final del Pla d’Acció Supramunicipal per la millora de la qualitat de l’aire de la comarca. El Pla pretén ser una eina que permeti assentar les bases per a reduir la contaminació atmosfèrica a nivell comarcal, a través de la implementació d’un seguit d’actuacions a diversos nivells, definides en base a una diagnosi de la situació actual sobre la qualitat de l’aire. El Vallès Occidental és la primera comarca de Catalunya a disposar d’un Pla d’aquestes característiques, incloent a tots els municipis de la comarca.
  Arxivat a: General
 7. Podeu consultar el document adjunt amb tota la informació per a les empreses
  17/02/2021
  El Consell Comarcal ha facilitat a les empreses de la comarca el coneixement dels serveis que ofereixen els centres d’innovació de la comarca per afavorir la transformació digital de les empreses. El document adjunt recull les propostes dels diferents ens de l’ecosistema d’innovació per tal d’ajudar i donar suport a les PIMES en el seu procés.
  Arxivat a: General
 8. Perfil Wikiloc Viu el Vallès
  17/02/2021
  Viu el Vallès és el nou perfil del Consell Comarcal del Vallès Occidental a l’aplicació Wikiloc on ja s’hi poden trobar 36 rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall, pels 23 municipis de la comarca. Aquesta eina arriba en un moment de limitació de la mobilitat al perímetre comarcal i pot ser una molt bona manera de descobrir la comarca. També està pensada per tal que persones d’altres comarques puguin conèixer el Vallès Occidental un cop les restriccions ho permetin.
  Arxivat a: General
 9. La Taula de la Pobresa energètica s'ha reunit aquesta setmana amb la companyia Endesa
  17/02/2021
  Aquest matí s’ha celebrat una trobada de la Taula de Pobresa del Vallès Occidental per tal de conèixer les actuacions que la companyia Endesa ha endegat arran dels talls de llum que es van produir a la comarca sobretot entre finals de desembre i mitjans de gener. A la reunió hi han assistit la majoria de municipis afectats pels talls, així com representants de la companyia. Des d’Endesa s’ha explicat les actuacions que s’estan fent amb els ajuntaments que els han fet arribar les seves problemàtiques i s’han compromès a reactivar la interlocució amb els consistoris per tal de poder-les resoldre.
  Arxivat a: General
 10. Les jornades es celebren del 3 al 5 de març en format online
  16/02/2021
  Del 3 al 5 de març es celebraran les Jornades Europees sobre intervenció interdisciplinar amb infància i famílies GROWING TOGETHER (CRÈIXER JUNTS). Aquestes jornades, que es celebraran online, són una plataforma internacional que proposa donar a conèixer presentacions acadèmiques, tallers, bones pràctiques i estudis de cas en l'àmbit de l'acompanyament i la implementació del recolzament a la parentalitat positiva.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 104 Següent