Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. .
  15/06/2018
  • El Departament i els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental contesten al Ministeri de Foment i al de Transició Ecològica en el procés d’avaluació ambiental • El Pla analitza la funcionalitat de les infraestructures i serveis existents i futurs i proposa actuacions en aquest àmbit per promoure una mobilitat sostenible
  Arxivat a: General
 2. Observatori Comarcal del Vallès Occidental
  15/06/2018
  L’Observatori del Vallès Occidental ha publicat el Flaix socioeconòmic del primer trimestre de 2018 i l’Infoatur del mes de maig de 2018. El primer informe analitza, cada trimestre, la situació i tendències recents dels principals components de l’estructura econòmica, així com els principals indicadors del mercat de treball. El segon examina mensualment les dades d’atur registrat de la comarca i els seus municipis en comparació amb altres àmbits territorials. En general, els resultats d’ambdós informes posen de relleu la consolidació de la tendència positiva en l’evolució del principals components de l’estructura econòmica i indicadors del mercat de treball a la comarca.
  Arxivat a: General
 3. El Consell Comarcal ha acollit una jornada sobre prevenció d'incendis forestals
  14/06/2018
  Aquest matí el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Federació d’ADF de la comarca han signat el conveni de col•laboració anual entre les dues entitats en matèria de prevenció i preextinció d’incendis. La signatura coincideix amb l’inici, demà 15 de juny, de la temporada d’alt risc d’incendi. Aquest acord s’ha rubricat en el marc d’una jornada dedicada a la prevenció d’incendis i dirigida als ajuntaments de la comarca, on també s’ha anunciat que el proper 11 de juliol obrirà les portes el nou Centre Logístic de Biomassa de la comarca.
  Arxivat a: General
 4. La nova campanya de turisme de la comarca ja es pot veure a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat
  14/06/2018
  Aquesta setmana ha començat la nova campanya de promoció turística del Vallès Occidental que, sota el lema “Com el Vallès no hi ha res” crida l’atenció sobre els atractius turístics del Vallès Occidental, vinculant-los amb la poesia de Pere Quart. Es tracta d’una campanya molt identitària que fa referència a icones de la comarca, com el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, la Masia Freixa de Terrassa, el Monestir de Sant Cugat o elements de gastronomia.
  Arxivat a: General
 5. Moment de la trobada entre representants del Consell, CCOO Catalunya i UGT Catalunya a la seu comarcal
  12/06/2018
  Els sindicats CCOO i UGT i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han acordat la creació d’un Observatori de seguiment de la qualitat de la contractació pública. Aquest Observatori comptarà amb la participació de la Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics de UGT i de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO i tindrà entre els seus objectius prioritaris analitzar l’impacte i extensió de la proposta del Salari Mínim Comarcal i la seva aplicació en els principals sectors que presten serveis a l’administració pública, així com també fer seguiment de les clàusules socials. Aquest va ser un acord del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental.
  Arxivat a: General
 6. Banner ciutadania
  11/06/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental fa aquests dies un nou pas en el desplegament de l’Administració Electrònica. Es posa en marxa la Carpeta Ciutadana al portal corporatiu, un espai on els ciutadans i ciutadanes podran consultar els tràmits que realitzin amb l’ens comarcal i on podran recuperar informació i documentació.
  Arxivat a: General
 7. Sesió celebrada avui a Sabadell sobre Espais Maker col·laboratius i ciruclars
  08/06/2018
  Aquest matí ha tingut lloc la jornada ESPAIS MAKER COL•LABORATIUS I CIRCULARS, organitzada pel Consell Comarcal amb l’Ajuntament de Sabadell i el CORE d’Smart Cities de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta jornada s’emmarca en la iniciativa OSCEDAYS, un esdeveniment anual per promoure l’economia circular que enguany es realitza entre el 4 i l’11 de juny a nivell mundial.
  Arxivat a: General
 8. Signants del Pacte per la Reindustrialtizació del Vallès Occidental
  07/06/2018
  El Vallès Occidental ha fet avui una aposta conjunta per la indústria amb l’aprovació d’un nou paquet de mesures i d’accions concretes fruit de la concertació entre els diferents agents del territori. S’ha acordat i signat una estratègia conjunta per la transformació de la indústria al Vallès en l’horitzó 2022 en el marc d’un Plenari del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental participat per les 37 entitats signants del Pacte: els 23 ajuntaments de la comarca, els sindicats CCOO i UGT, les entitats CIESC, PIMEC, CECOT, les Cambres de Sabadell i Terrassa, els centres universitaris UAB, UPC, UIC i ESDI, les entitats EURECAT i LEITAT i el Col•legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. També s’ha aprovat el desplegament del Pla d’acció 2018-2019 i el marc de col•laboració amb el Pacte Nacional per a la indústria.
  Arxivat a: General
 9. Tu com ho dius
  06/06/2018
  Aquest dissabte, 9 de juny, es commemora el Dia Internacional dels Arxius i l'Arxiu Comarcal i històric de Terrassa ho ha celebrat amb una sessió sobre els mots propis del parlar terrassenc. La sessió celebrada el dimecres a l'Arxiu ha anat a càrrec del director de l'Arxiu Històric de Terrassa, Joan Soler. Es va comptar amb persones que han aportat paraules i dites per incloure en la publicació "Tu com ho dius" i al joc que s'ha realitzat les darreres setmanes a Terrassa. A l'acte hi va assistir el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrasa i conseller comarcal, Amadeu Aguado.
  Arxivat a: General
 10. 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient
  05/06/2018
  Avui es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient i des del Consell Comarcal del Vallès Occidental i del projecte Vallès Circular us volem animar a actuar de forma circular. A la imatge podeu trobar bones idees per començar a apostar per una economia circular, més sostenible i més curosa amb el nostre entorn. Us hi apunteu?
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 48 Següent