Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

Notícies per temàtica

 1. Seu del Consell Comarcal
  30/11/2018
  Per tercer any consecutiu, els pressupostos del Consell Comarcal reserven una partida de 15.000 euros per a Pressupostos Participatius, que es desenvoluparan a partir del mes de gener. Aquesta experiència busca la innovació a través de programes ideats per equips multidisciplinaris de l’organització, i que vol afavorir la transversalitat i la captació de talent en el personal de la casa.
  Arxivat a: General
 2. Cartell del sorteig nadalenc de Mercavallès 2018
  28/11/2018
  Per tercer any consecutiu, el mercat comarcal Mercavallès posa en marxa una promoció comercial coincidint amb la campanya de Nadal, moment àlgid de compres per part dels majoristes clients de Mercavallès. Una de les actuacions dissenyades és la celebració d’un sorteig dirigit a compradors i compradores del mercat comarcal. El sorteig començarà aquest dilluns 3 de desembre fins al 14 de desembre, amb ambdós inclosos.
  Arxivat a: General
 3. Tríptic del Catàleg d'Economia Social i Solidària (pàg. 1)
  27/11/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Xarxa d’Innovació Social del Vallès, juntament amb els Ajuntaments i diverses entitats de la comarca han elaborat el Catàleg de serveis d’economia social i solidària del Vallès Occidental. El catàleg neix amb la finalitat de facilitar l’accés i coneixement dels recursos i serveis especialitzats en Economia Social i Solidària de la nostra comarca.
  Arxivat a: General
 4. Entrega del premi PAAS 2018 a Recooperem
  27/11/2018
  Aquest dilluns el projecte Recooperem, cuina per compartir, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, ha estat reconegut als premis PAAS 2018 a l’àmbit Social, que atorga l’Agència de Salut Pública de Catalunya en reconeixement d'iniciatives de promoció de la salut. El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha estat l’encarregat de recollir el guardó.
  Arxivat a: General
 5. Lectura del manifest unitari pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
  26/11/2018
  Aquest matí, les treballadores i treballadors del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’han involucrat activament en la conscienciació contra la violència masclista amb la lectura conjunta del manifest unitari per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
  Arxivat a: General
 6. Cartell Tallers Viladecavalls
  26/11/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega el 3 de desembre, de 17 h a 19h, nous tallers sobre estalvi energètic a la Masia Can Turu (al carrer Josep Tarradelles s/n), a Viladecavalls. Els tallers van dirigits a la ciutadania i ofereixen eines pràctiques, recursos i solucions per millorar la gestió energètica a la llar. La iniciativa ha sorgit del grup de treball de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental, que es reuneix periòdicament al Consell Comarcal.
  Arxivat a: General
 7. Consell Alcaldes 23 de novembre de 2018 - Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani
  23/11/2018
  Els temes tractats han estat la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania, la situació dels menors no acompanyats, la formació professional i la concertació i estratègia territorial. El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha participat aquest matí en la sessió del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses a petició del territori, per poder escoltar les preocupacions dels municipis relacionades amb l’atenció social, com són l’estat del desplegament de la Renda Garantida de Ciutadania, la situació MENA’s, dels menors no acompanyats, la formació professional i la Concertació i Estratègia Territorial. Durant la reunió, celebrada a la Sala de Plens del Consell Comarcal, també s’ha aprovat la proposta d’acord en relació al Model zonificació tarifària del transport públic a les comarques de l’entorn de l’àrea metropolitana de Barcelona presentada per l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.
  Arxivat a: General
 8. OPIS Provença
  21/11/2018
  Aquesta setmana s’ha tornat a posar en marxa la campanya de promoció turística del Vallès Occidental que, sota el lema “Com el Vallès no hi ha res”, crida l’atenció sobre els atractius turístics del Vallès Occidental. Es tracta d’una campanya molt identitària que fa referència a icones de la comarca, com el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, la Masia Freixa de Terrassa, el Monestir de Sant Cugat o elements de gastronomia vallesana.
  Arxivat a: General
 9. Sessió sobre el Sobre Digital 2.0
  21/11/2018
  El Consell Comarcal del Vallès Occidental està impulsant la implementació de l’eina Sobre Digital 2.0 i fa difusió d’aquesta nova eina de licitació electrònica als municipis de la comarca. En aquest marc s’ha realitzat una nova sessió sobre contractació pública amb una vintena de representants de 6 ajuntaments de la comarca.
  Arxivat a: General
 10. DIA MUNDIAL DELS DRETS DELS INFANTS
  20/11/2018
  L’atenció a la infància és una de les prioritats del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El proper any es commemoren 25 anys de la creació de l’Equip d’Atenció a la Infància comarcal que actua a 21 municipis de la comarca: tots, excepte les dues cocapitals que tenen equip propi. Aquest 2018 l’EAIA comarcal ha atès ja 1.001 infants i adolescents i està fent seguiment de 537 casos. A banda de l’atenció, des del Consell Comarcal es vol fer un pas més apostant per la recerca en la infància, per tal de poder fer un salt qualitatiu en les polítiques d’atenció.
  Arxivat a: General
Pàgina 1 de 57 Següent