TURISME

.
.

Formació: Repensar els canals de comunicacio i venda del nostre negoci i potenciar l'online.

Sessió dirigida a empreses agroalimentàries i a elaboradors artesanals per repensar el model de negoci i adaptar-lo al context actual, tenint en compte les possibilitats que ens ofereix tant la tecnologia com la col·laboració amb altres empreses.

 Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç  https://forms.gle/2Yuay5Y6xeeHtAh3A
 

Elaboradors i productors de la comarca serveixen a domicili durant el confinament

El Consell Comarcal ha recollit en un llistat els productors i elaboradors de la comarca que serveixen a domicili durant aquests dies. Us animem a gaudir dels productes de proximitat. Feu la vostra comanda!

Ajuts per donar suport a microempreses i professionals del sector turístic

Atès que el nombre de peticions supera el pressupost assignat a aquesta línia d’ajuts no s’admeten noves sol·licituds. Consulteu la informació en aquest enllaç de l'Agència Catalana de Turisme. 

Més informació i tràmits sobre el pla d’Ajuts clican taquí

Estratègia Zero

Fruit de la col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la resta de comarques de la província, s’ha habilitat un espai online per tal de compartir aquells informes, conferències, formacions, i d’altres informacions d’interès pel sector. Us convidem a participar-hi així com fer-nos arribar les vostres inquietuds o suggeriments!

FORMACIÓ

AGENDA PROFESSIONAL SECTOR TURISTIC

Agenda actualitzada de conferències, formacions i esdeveniments  més rellevants del sector, per tal de seguir l’actualitat davant l’estat d’alarma sanitària i les noves tendències en l’àmbit turístic.

Formacions i conferències online per a professionals del sector turístic

Estratègies per a facilitar el servei a domicili o a la botiga online

El comerç urbà i els mercats municipals es veuen amb la necessitat d’utilitzar servei a domicili i/o botiga online. Quina és la millor eina per fer servei a domicili? Quina és la millor plataforma de botiga online? Què hem de tenir en compte? Quins recursos necessitem? Com la comuniquem?

Webbinar de DIBA "Estratègies per a facilitar el servei a domicili o a la botiga online" 

.
.
Protocols del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo
 
El Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo ha publicat 12 protocols, coordinats pel ICTE (Instituto para la Calidad Turística Espanyola), després de la seva validació pel Ministerio de Sanidad. Els protocols recullen les primeres especificacions tècniques, elaborades en col·laboració amb les patronals y experts del sector, tècnics de l’administració pública, els sindicats UGT i CCOO i associacions de prevenció de riscos laborals, la implantació de les quals pretén reduir el risc de contagi generat per la COVID-19 en els establiments i recursos turístics.
 
 
Els protocols que es poden consultar són:
 
•      Allotjaments Rurals,
•      Guies de Turisme,
•      Camps de golf
•      Albergs,
•      Balnearis,
•      Agències de Viatge

SEMINARI WEB EURECAT: DESINFECCIÓ: FONAMENTS, EXPERIÈNCIES I TENDÈNCIES TECNOLÒGIQUES

La pandèmia del Covid-19 ens ha sorprès a tots, obligant a tancar empreses i a confinar a tota la població mundial. Passat el temps de confinament i a l'espera de vacunes i tractaments efectius contra la malaltia, és imperatiu i necessari trobar estratègies de desinfecció i demostrar el seu efecte, per tal de poder proporcionar a l’empresa totes les mesures de seguretat necessàries. Des d’Eurecat, i amb la col·laboració d’ACCIÓ, ofereixen informació sobre els mètodes i tecnologies de desinfecció actuals a través d’aquest Webinar.
Data: dimecres, 3 de juny 2020
Horari: de 11:00 a 12:30h
Format: webinar online (GoToWebinar)

Recomanacions d'higiene per al sector de la restauració

En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19, la recomanació per a la restauració és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus.

Així mateix, cal tenir en compte les següents recomanacions especifiques:  Protocols del Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) Servicios de restauración.   https://www.mincotur.gob.es/es-es/COVID-19/GuiasSectorTurismo/Restaurantes.pdf