Portada > Actualitat > COVID-19 > CONVIVÈNCIA I VOLUNTARIAT

CONVIVÈNCIA I VOLUNTARIAT

MEDIACIÓ

Mediació: diàleg i acord davant el COVID

El Departament de Justícia ha posat en marxa el programa Mediació: diàleg i acord davant el COVID, a través del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. De forma excepcional, aquest programa té caràcter gratuït per a les persones usuàries i es desenvolupa a través de mitjans telemàtics. El programa dona cobertura tant a les sessions informatives sobre la mediació com a les mediacions que es desenvolupin a partir de la declaració de l'estat d'alarma i fins que hagin transcorregut sis mesos des del seu aixecament.

.
.

Servei Municipal de Mediació de Barberà del Vallès

Des del 31 de març s´ha posat  en funcionament  una línia telefònica d'atenció comunitària, mediadora i de suport a la ciutadania i a les comunitats veïnals amb problemes de convivència arran del confinament. L'atenció té l'objectiu d'ajudar a desescalar el conflicte i la tensió emocional i donar suport a la regulació emocional i la millora de la convivència.

Especialment, aquesta atenció telefònica va dirigida a: veïns i veïnes i les seves famílies amb problemes de convivència arran del confinament, col.lectiu de Gent Gran, escolta i suport especial amb la finalitat d’ajudar a la regulació emocional arrel d’aquesta situació  i comunitats veïnals amb molèsties i problemes de convivència.

Telèfon d'atenció  602248761, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Fora d'aquest horari, podeu contactar amb el servei a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)>

VOLUNTARIAT

Voluntariat per costura mascaretes i suport veïnal Sant Cugat del Vallès

L’Ajuntament de Sant Cugat gestiona a través de l’Oficina de Voluntariat municipal totes les peticions de persones que s’ofereixen per cosir mascaretes de manera casolana. També per donar suport veïnal. (Enllaç)

Voluntariat pel Covid-19 a Barberà del Vallès

Barberà s’ha organitzat per donar suport a la població més vulnerable. Equip de voluntaris, Ajuntament, Creu Roja i Banc d’Aliments de la Parròquia. (Enllaç)

Per temes

Ajudem.cat

Plataforma ciutadana per combatre COVID-19, per promoure la solidaritat i la participació ciutadana