Portada > Actualitat > COVID-19 > MEDI AMBIENT I TERRITORI

MEDI AMBIENT I TERRITORI

Recomanacions per a la gestió de residus
.

Informació sobre gestió de residus

Al web del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental podeu consultar un seguit de recomanacions que fan les autoritats sanitàries sobre la gestió de residus durant el confinament. Veureu que cal distingir en els casos en què a casa hi ha persones amb Coronavirus, ja que cal fer un tractament especial als residus:

Tramitació de les llicències ambientals

A causa de la situació actual i l'entrada en vigor del RD 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, ha suposat la suspensió dels terminis administratius.

Però des de l'Àrea De Cooperació local i Territori, es continua donant suport als ajuntaments de la comarca en l'àmbit de l'Enginyeria, entre altres assistències tècniques, per a la tramitació de les llicències ambientals als municipis de la comarca que tenen menys de 50.000 habitants i no disposen d'un servei propi.

A més de la informació relativa a empreses, autònoms i professionals i la situació del COVID-19 que se situa dins de l'àrea d'ocupació i empresa, podeu consultar els canals telemàtics d'assessorament empresarial que posa a disposició de la ciutadania La Generalitat de Catalunya.