Portada > Actualitat > COVID-19 > INFORMACIÓ GENERAL

INFORMACIÓ GENERAL

Mesures per frenar l'expasió de la COVID-19 vigents a partir del dilluns 15 de març

A partir del 15 de març entren en vigor les noves mesures per frenar l'expasió de la COVID-19.

Podeu descarregar aquí la infografia resum de les  mesures.

Més informació al Canal Salut

 

 

 

.
.

Mapa interactiu de mesures de contenció de la Covid-19 vigents en cada comunitat autònoma

En aquest enllaç del Ministerio de Sanidad es pot consultar el mapa interactiu que recull les mesures de contenció de la Covid-19 vigents en cada comunitat autònoma.

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/estrategia/medidasPrevCCAA.htm

Confinament nocturn: Mesures de restricció de la mobilitat nocturna per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores. S'exclouen d'aquesta prohibició els  desplaçaments de caràcter essencial, que caldrà justificar adequadament. Els podeu consultar aquí.

Igualment, durant l'horari de restricció de la mobilitat és permesa la circulació de vehicles per als desplaçaments permesos.

La circulació de vehicles per carreteres i vies que transcorrin o travessin l'àmbit territorial de Catalunya està permesa sempre que tingui origen i destí fora de Catalunya. Així mateix, està sempre permesa la circulació quan es tracti de transport de mercaderies.

Ús obligatori de mascareta

Des del 9 de Juliol és obligatori dur mascareta encara que es mantingui la distància de seguretat.Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La mesura es pren per evitar el contagi i la propagació de la COVID-19.

 

 

.
.

SERVEI D'INFORMACIÓ I ACOMPANYAMENT EMOCIONAL A LA CIUTADANIA DEL VALLÈS OCCIDENTAL

La ciutadania del Vallès Occidental pot adreçar-se al nou servei comarcal d’informació i acompanyament emocional per resoldre dubtes, plantejar qüestions i aconseguir un acompanyament emocional en aquest moment de crisi sanitària. El servei també fa seguiment de les persones més vulnerables de la comarca, de la mà dels ajuntaments vallesans. La ciutadania hi pot accedir mitjançant el telèfon gratuït 900 29 35 34.

Durant els mesos de juliol i agost l'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9 a 15 hores.