Portada > Actualitat > COVID-19 > EMPRESES I PERSONES AUTÒNOMES

EMPRESES I PERSONES AUTÒNOMES

Mesures de suport COVID-19 per a persones autònomes (SOC Empresa)

Document que recull totes les mesures de suport als autònoms les que es poden acollir per fer front a la Covid-19

Canal Empresa

Informació sobre ERTO’s, ajuts i prestacions per a empreses i persones autònomes, ajornament de tributs, teletreball i eines digitals, crèdits i préstecs... Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

#Coronavirus - ACCIÓ Virtual Desk

 Canal telemàtic amb nous serveis activats per a les empreses durant el període d’emergència sanitària, entre els que es troben el Marketplace Covid-19, recursos, informes i enllaços rellevants

Preguntes més freqüents programa 30 PLUS del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Generalitat de Catalunya.

En relació al programa 30 PLUS del SOC, es dona resposta a les preguntes més freqüents en relació a la situació d’estat d’alarma provocada per la crisi del coronavirus:

Mesures de suport de manteniment de l'ocupació:

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha eleborat un document per informar a les empreses de com poden mantenir l'ocupació, el podeu trobar en aquest enllaç.

 INICIATIVES D'ENTITATS I AJUNTAMENTS DE LA COMARCA

Servei d’assessorament personalitzat pel COVID-19 de la Cambra de Comerç de Sabadell

La Cambra de Comerç de Sabadell posa a disposició de les empreses Preferents del Club Cambra Sabadell un servei d'assessorament personalitzat sobre les mesures anunciades per les diferents administracions per fer front a la crisi de la COVID-19.

Informació i mesures de la Cambra de Comerç de Terrassa davant la Covid-19

La Cambra de Comerç de Terrassa ofereix informació actualitzada de mesures i ajuts (econòmiques, laborals, mercantils, logística, fiscals...) davant la situació de la COVID-19, dins la campanya #QueCapEmpresaTanqui.

Assessorament a empreses i autònoms en relació als ERTO de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Nou serveis d’assessorament a l’autònom i empreses que han posar en marxa Expedients de Regulació Temporal de llocs de treball a Cerdanyola. (Enllaç)

Informacions COVID-19 CECOT

Informacions generals i recomanacions, així com per àmbits: laboral, fiscal i impostos, teletreball, finançament, autònoms, indústria, internacional, transport i logística, construcció, comerç i serveis. Així com propostes i posicionament institucional.

Informació a empreses, comerç i autònoms. Ajuntament de Terrassa:

L'Ajuntament de Terrassa a obert diferents canals d’atenció no presencial per empreses, comerços, autònoms i persones treballadores. Per oferir assessorament per la tramitació d’ajuts, assessorament laboral i informació de les mesures decretades pel consistori, així com per altres entitats.

 

 

Guia resum de mesures econòmiques - Ajuntament de Sabadell 

Resum de les mesures, econòmiques, tributàries, finançament i ajuts, impulsades per l’Ajuntament de Sabadell i pels governs de Catalunya i de l’Estat per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes. Elaborada per l’Ajuntament de Sabadell i els agents socials i econòmics de la ciutat i que s’actualitza periòdicament.

Podeu consultar-la en aquest enllaç.

Recull de mesures econòmiques i socials Ajuntament de Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat posa a disposició de tots els agents econòmics de la ciutat el present recull amb informació recopilada sobre mesures econòmiques i socials aprovades de caràcter urgent i extraordinari per fer front a la Covid-19. Actualització 10 de maig.

Podeu consultar el document en aquest enllaç.

Informació, recursos i protocol de prevenció de PIMEC davant el Coronavirus SARS-CoV-2

Espai web creat per PIMEC per donar suport a qualsevol PIME i persona autònoma, on es pot trobar una bústia de denúncies vinculades al Covid-19, entrevistes amb experts en diferents matèries, servei de suport emocional gratuït, aula virtual de formació, estudis d’impacte de la Covid-19, informació d’actualitat i per temàtiques.

Market Place Terrassa Covid-19

Amb l’objectiu de donar resposta a l’actual situació d’emergència provocada pel Covid-19, l’Ajuntament de Terrassa ha creat el Marketplace Terrassa Covid-19. A través d’un formulari es recullen les necessitats i solucions de serveis tecnològics, EPIs, coneixements o materials per a fer front a la pandèmia del Coronavirus

Blog Can Gavarra Covid-19

Can Gavarra Centre d’Empreses de l’Ajuntament de Polinyà ha creat aquest espai que ofereix informació actualitzada d’ajuts i recursos públics, formació online i informació en general per a les empreses.

 

 

Servei per a la Reactivació de l’empresa

El Servei creat per CECOT per a la reactivació dels negocis, que ofereix totes les eines i recursos necessaris per a continuar amb l’activitat productiva. Ofereix un equip d’assessors especialitzats que ajudaran a les empreses a analitzar en quin punt es troba el seu negoci, detectant aquells aspectes a canviar o millorar.

Plataforma Solidària COVID-19 COMMUNITY

Plataforma solidària de La Cambra de Comerç de Sabadell, que conjuntament amb la resta de Cambres de Catalunya, i el recolzament tècnic d’Artic i Sixtemia, té l'objectiu d'ajudar en la coordinació de tot tipus de material solidari, en les necessitats i oferiments de material, elements de protecció i altres recursos entre empreses, productors, voluntaris i particulars del territori i més concretament de la comarca. 

Activem Catalunya

Nou espai web creat per GENCAT on trobar tota la informació sobre  els ajuts que estan en termini i les mesures que impulsa la Comissió per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO) per activar el país i ajudar la ciutadania i les empreses a sortir de la crisi provocada per la COVID-19.