Portada > Actualitat > COVID-19 > EDUCACIÓ

EDUCACIÓ

Inscripcions al Servei de Transport Escolar – Curs 2020-2021
 
El 2 de juny comença la primera convocatòria per a la inscripció al Servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Per tal de facilitar el tràmit s’ha ampliat el nombre d’escoles que poden fer la inscripció online, fent un nou pas cap a l’administració electrònica i evitant desplaçaments.
Enguany, les famílies de cinc escoles hauran de fer la inscripció telemàticament. Es tracta dels següents centres educatius: Escola Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), Escola Benviure (Castellbisbal),  Escola Els Arenys (Castellbisbal),  Escola M.D. de Montserrat (Castellbisbal) i Escola La Floresta (Sant Cugat). La resta de centres hauran de presentar la sol·licituds a la secretaria del centre educatiu per al qual es demana el servei.
Per accedir a més informació i a la inscripció telemàtica, podeu anar a aquest enllaç.
.
.

AJUTS DE MENJADOR - TARGETES MONEDER 

Les famílies que tenen atorgada una beca menjador per al curs escolar 2019-2020 han rebut una targeta moneder per part del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquestes targetes les ha distribuït el Consell Comarcal i els ajuntaments. Cada ajuntament ha establert el sistema de distribució en el seu municipi. Les targetes vénen carregades amb l'import corresponent a 10 dies d'àpat de migdia - un total de 40 euros- i es recarregaran automàticament. Aquestes targetes es poden utilitzar en qualsevol establiment d'alimentació.

En el document adjunt podeu consultar les preguntes i respostes més freqüents sobre el funcionament de les targetes i els dubtes que puguin sorgir en utilitzar-les.

.
.

COMUNICAT TRANSPORT ESCOLAR

El Consell Comarcal s’ha adreçat, el divendres 3 d'abril, a les famílies usuàries del Servei de Transport escolar per comunicar les novetats en el preu públic del Servei que ha aprovat el Consell Comarcal per tal de facilitar la situació que totes i tots estem vivint.

Atesa la situació de crisi sanitària i la interrupció de les classes presencials s’ha posposat el cobrament del segon rebut del servei, que estava previst cobrar aquest principi d’abril. Aquest rebut correspon als mesos de gener, febrer i març, però es passarà a cobrament a principis del proper mes de juny. Evidentment, s’aplicaran bonificacions en l’import proporcionals als dies de servei que no s’han pogut prestar per la situació creada pel COVID-19.

Orientació formativa del Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya
 
Especialistes d’educació responen en directe les teves preguntes. Al teu costat en la tria educativa.