Portada > Actualitat > COVID-19 > EDUCACIÓ

EDUCACIÓ

Dades sobre la covid-19 als centres educatius

Les dades dels casos covid-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos covid-19 als centres educatius​​.

Podeu consultar les dades en aquest enllaç de l'aplicació Traçacovid

Preguntes i respostes sobre la tornada a l'escola
Preguntes i respostes sobre la tornada a l'escola

Preguntes freqüents sobre la tornada a l’escola en el context de la pandèmia de la COVID-19

El Departament de Salut ha publicat un document amb les preguntes freqüents sobre la tornada a l'escola en el context de la pandèmia. Les podeu consultar descarrgant el document que trobareu en aquest enllaç.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç del Departament de Salut.

Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars

El PROCICAT ha aprovat el 5 d'octubre  el document d’Especificacions sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per COVID-19 en relació amb les activitats extraescolars i les colònies i sortides escolars. Aquest document, elaborat conjuntament pels departaments d’Educació, Salut i Interior, la Secretaria General de l’Esport i la Direcció General de Joventut, té com a objectiu concretar les indicacions que es van donar el mes de juliol en relació a l’organització d’aquestes activitats per tal que es puguin realitzaren condicions de seguretat.

Podeu consultar el document en aquest enllaç.

 

Mesures del transport escolar en el marc de la Covid-19
Mesures del transport escolar en el marc de la Covid-19

Mesures de prevenció davant la Covid-19 en el Servei de transport escolar comarcal

D’acord amb el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 aprovat pel Comitè Tècnic del PROCICAT el 3 de juliol i conforme els protocols que cada una de les empreses concessionàries ha previst, el Consell Comarcal s’ha elaborat el document de “Mesures preventives davant la COVID-19” al Servei de transport escolar del Vallès Occidental, curs 2020-2021.

Podeu accedir a la informació en aquest enllaç.

Criteris a aplicar per prevenir la pandèmia per COVID-19 en l’àmbit de les activitats d’educació en el lleure. Curs 2020/2021

La Generalitat de Catalunya ha aprovat els Criteris de prevenció en la represa de les activitats de lleure educatiu (esplais, caus...).

Podeu consultar el document aquí.

 

Pautes d’ús i manteniment dels parcs infantils per prevenir la COVID-19

La Generalitat de Catalunya ha aprovat en data 23 de setmbre el document de Pautes d'ús i manteniment dels parcs infantils per prevenir la Covid-19. Conté indicacions per a les famílies i per als ens locals.

El podeu consultar aquí.

Inscripcions al Servei de Transport Escolar – Curs 2020-2021
 
El 2 de juny comença la primera convocatòria per a la inscripció al Servei de transport escolar no obligatori, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Per tal de facilitar el tràmit s’ha ampliat el nombre d’escoles que poden fer la inscripció online, fent un nou pas cap a l’administració electrònica i evitant desplaçaments.
Enguany, les famílies de cinc escoles hauran de fer la inscripció telemàticament. Es tracta dels següents centres educatius: Escola Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), Escola Benviure (Castellbisbal),  Escola Els Arenys (Castellbisbal),  Escola M.D. de Montserrat (Castellbisbal) i Escola La Floresta (Sant Cugat). La resta de centres hauran de presentar la sol·licituds a la secretaria del centre educatiu per al qual es demana el servei.
Per accedir a més informació i a la inscripció telemàtica, podeu anar a aquest enllaç.
Orientació formativa del Departament d’educació de la Generalitat de Catalunya
 
Especialistes d’educació responen en directe les teves preguntes. Al teu costat en la tria educativa.