Portada > Actualitat > COVID-19 > ECONOMIA SOCIAL I SOLIDARIA

ECONOMIA SOCIAL I SOLIDARIA

.
.
Resum d'informació sobre les mesures especials en relació a la crisi del Covid-19

Document elaborat per la Xarxa d'Ateneus de Catalunya i especialment adreçada a entitats d'ESS (cooperatives, fundacions i associacions):

Coronavirus: Mesures especials

La Federació de Cooperatives de Treball a habilitat un apartat al seu web on penjarà aquella informació que pugui ser d’interès per a les cooperatives de treball. (Enllaç)

Ajudes i subvencions per a les entitats de l’ESS

Un espai dedicat a recopilar totes les ajudes i subvencions que existeixen per a les entitats de l’ESS en el marc de la crisi sanitària pel COVID-19 i l’estat d’alarma. (Enllaç)

Guía de iniciativas de Economía Solidaria frente al Covid-19

Una guia que recull un conjunt d’iniciatives que s’estan duent a terme per fer front a les conseqüències del Covid-19 en diferents territoris de l’Estat i que tracten diverses temàtiques. (Enllaç)

Barcelona Activa al teu costat, ara més que mai

Una sèrie d’ajuts i recursos en línia tant per autònoms, com empreses, cooperatives, entitats i persones treballadores. També disposa d’un call center per consultes. (Enllaç)

Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental

Web on hi ha recursos i informació sobre diferents temes relacionats amb l’economia social i solidaria de la comarca així com també de qualsevol noticia i/o informació relacionada amb l’ESS a nivell català.

Solivid

Projecte col·lectiu per a la construcció d’un mapa col·laboratiu i d0un banc de recursos on-line sobre les iniciatives solidàries davant a la crisi de la COVID-19