Portada > Actualitat > COVID-19 > CIUTADANIA I IMMIGRACIÓ

CIUTADANIA I IMMIGRACIÓ

Servei de primera acollida i estrangeria

El Servei de primera acollida i estrangeria pretén dotar d'autonomia a les persones nouvingudes per tal que es puguin integrar i conèixer la societat d'acollida. L'elaboració i notificació d'informes d'estrangeria, competència de la Generalitat de Catalunya, resta suspesa provisionalment fins que s'habiliti la possibilitat de tramitació telemàtica.

Contacte: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Durant el període de confinament es realitzaran trucades o videotrucades en casos d’urgència.

Materials informatius sobre prevenció del COVID19 en diferents idiomes

En els documents següents podeu trobar la informació necessària sobre el Coronavirus en diferents idiomes, adjuntada en els diferents documents. Els documents recullen el més essencial sobre la malaltia: quins símptomes presenta, mesures de propagació, mesures de prevenció i les recomanacions a seguir en aquests dies de confinament domiciliari. També es recorden les mesures i les restriccions que suposen l'aplicació de l'Estat d'Alarma decretat pel govern espanyol.

Servei de traducció i interpretació per a persones nouvingudes del Vallès Occidental

Durant el període de confinament es realitzaran videotrucades a 3 (tècnic/-a municipal de referència, usuari/-a i intèrpret) en casos d’urgència.

Contacte: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)