Portada > Actualitat > COVID-19 > JOVENTUT

JOVENTUT

Joves! Durant aquests dies de confinament continueu tenint operatiu tots els equips d'informació i assessorament juvenil de les Oficines Joves de Terrassa i Sabadell per a tot allò que necessiteu en els vostres àmbits d'interès (educació, treball, mobilitat internacional, salut, participació, cultura, lleure i oci, etcètera). Podeu consultar els enllaços en el text o clicant en les imatges adjuntes.

.
.

Servei de Joventut del Vallès Occidental

És el punt de trobada dels ajuntaments del Vallès Occidental per dur a terme actuacions, projectes i serveis adreçats a joves que donin respostes a les necessitats compartides entre els municipis de la comarca en matèria de joventut. També es gestionen les competències en matèria d’instal·lacions juvenils (albergs, cases de colònies, etc...) i d’activitats de lleure amb infants i joves menors de 18 anys. Segueix atenent de forma telemàtica. Podeu contactar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Oficina Jove Terrassa (per a joves del Vallès Occidental)

Oficina Jove de Terrassa dona servei a: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. (Enllaç a l'Oficina)

Oficina Jove Sabadell (per a joves del Vallès Occidental)

Dona servei a municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixach, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. (Enllaç a l'Oficina).