Portada > Actualitat > COVID-19 > JOVENTUT

JOVENTUT

Joves! Durant aquests dies de confinament continueu tenint operatiu tots els equips d'informació i assessorament juvenil de les Oficines Joves de Terrassa i Sabadell per a tot allò que necessiteu en els vostres àmbits d'interès (educació, treball, mobilitat internacional, salut, participació, cultura, lleure i oci, etcètera). Podeu consultar els enllaços en el text o clicant en les imatges adjuntes.

.
.

Servei de Joventut del Vallès Occidental

És el punt de trobada dels ajuntaments del Vallès Occidental per dur a terme actuacions, projectes i serveis adreçats a joves que donin respostes a les necessitats compartides entre els municipis de la comarca en matèria de joventut. També es gestionen les competències en matèria d’instal·lacions juvenils (albergs, cases de colònies, etc...) i d’activitats de lleure amb infants i joves menors de 18 anys. Segueix atenent de forma telemàtica. Podeu contactar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Oficina Jove Terrassa (per a joves del Vallès Occidental)

Oficina Jove de Terrassa dona servei a: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. (Enllaç a l'Oficina)

Oficina Jove Sabadell (per a joves del Vallès Occidental)

Dona servei a municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixach, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. (Enllaç a l'Oficina).

Ajut per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu a Catalunya

Dirigit a  famílies que tinguin uns ingressos bruts inferiors als 25.180,44 euros anuals i que inscriguin l'infant o els infants a càrrec d'entre 3 i 17 anys a una activitat d’educació en el lleure que tingui lloc a Catalunya, entre el 22 de juny i el 13 de setembre de 2020. Cada família té dret a sol·licitar un sol ajut per a una activitat d'educació en el lleure per cada fill o filla.

Podeu trobar Més informació AQUÍ

Poeu consultar les preguntes freqüents sobre l’ajut AQUÍ

 

Tips d'orientació laboral per joves - Part 1: Posa a punt el teu Currículum.

Un material infogràfic elaborat pel CCVOC que té per objectiu apropar l'orientació laboral als i les joves de la comarca durant aquest període de confinament.

Consulta aquí el material i POSA A PUNT EL TEU CURRÍCULUM

 

Tips d'orientació laboral per joves - Part 2 - Coneixes els canals de recerca de feina? 

Un material infogràfic elaborat pel CCVOC que té per objectiu apropar l'orientació laboral als i les joves de la comarca durant aquest període de confinament.

Consulta aquí els TIPS PER LA RECERCA DE FEINA

 

 

.
.

Tips d'orientació laboral per joves - Part 3 – Carta de presentació 

Un material infogràfic elaborat pel CCVOC que té per objectiu apropar l'orientació laboral als i les joves de la comarca durant aquest període de confinament. 

Pots consultar aquí tots els consells per a fer la teva carta de presentació.

Recomanacions per a l'organització de les activitats de l'estiu 2020 per Activitats d'Educació en el Lleure Estiu 2020

Podeu consultar  les recomanacions sanitàries i de protecció civil per a l’organització de les activitats de l’estiu.També podeu consultar les versions finals, aprovades per la Direcció General de Joventut i per el PROCICAT, dels protocols específics de Colònies, Acampades (inclou rutes i camps de treball) i Casals d'Estiu.

Protocol específic Colònies Covid-19

Protocol específic Casals d'estiu Covid19

Protocol específic Acampades Covid19

 

 

Consells pràctics per a joves durant el confinament

Una guia elaborada per la Direcció General de Joventut farcida de consells pels joves en aquest període de confinament, perquè puguin gestionar-ho amb equilibri emocional.

Assessoria en línia d'habitatge per a joves

Joventut reforça l'assessoria en línia d'habitatge per orientar els joves que no poden pagar l'habitatge de resultes d'haver perdut els ingressos per la Covid-19. Personal expert resoldrà dubtes legals de qui i com pot optar a un 50% de rebaixa en el lloguer, a un ajornament de la quota o bé obtenir un microcrèdit bancari de fins a 10 anys i sense interès.

Podeu accedir a l'enllaç per a més informació.

També podeu consultar la Guia per Joves i Habitatge: mesures urgents durant el Covid19.

Guia per a professionals que treballen amb joves durant el confinament

Guia elaborada per l'Agència Catalana de la Joventut, que dóna consells per als professionals que treballen amb joves durant aquest confinament.

Campanya #HeyBrain

Ús conscient de mòbils i xarxes socials amb els i les joves al centre de les decisions; es vol conscienciar sobre perills com el sexpreading o les addicions, entre d'altres finalitats.