Portada > Actualitat > COVID-19 > HABITATGE

HABITATGE

Podeu trobar aquí informació i recursos relacionats amb els serveis d’habitatge arran de la situació creada pel Covid-19. Podeu consultar els enllaços corresponents en el text i clicant en les imatges adjuntades.

Atenció ciutadana a l’oficina comarcal d’habitatge i coordinació amb els Serveis Socials de la comarca
.

Atenció ciutadana a l’Oficina Comarcal d’habitatge i coordinació amb els Serveis Socials de la comarca

Des de l’oficina d’habitatge del Vallès Occidental s’ofereix informació i assessorament general en matèria d’habitatge als habitants i municipis de la comarca que no disposen dels seus serveis propis d’habitatge. També es treballa coordinadament amb els Serveis Socials de la comarca per donar suport a les famílies més vulnerables.

Per a atenció personalitzada, preguem envieu un correu electrònic amb les vostres dades de contacte (nom i cognom, telèfon i adreça electrònica de contacte) i el motiu de la vostra consulta a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Moratòria en el pagament del lloguer del parc d'habitatges de la Generalitat

El Govern de la Generalitat estableix una moratòria en el pagament del lloguer per a les persones físiques arrendatàries d’habitatges i locals comercials del parc d’habitatge administrat per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Se suspèn la facturació corresponent al mes d’abril i un cop acabi l'excepcionalitat, les rendes no satisfetes es pagaran de manera fraccionada durant 12 mesos. En el cas que l’estat d’excepció s’allargués més enllà del mes d’abril  i, en funció de com evolucioni la pandèmia i de quina sigui la situació social i econòmica que se’n derivi, es detallarà el desplegament d’aquesta mesura per la resta de les mensualitats i com es fraccionarà el retorn d’aquestes rendes. (Enllaç)

Moratòria de deute hipotecari per a l’adquisició d’habitatge habitual

El Govern espanyol ha aprovat una moratòria hipotecària per a les famílies més afectades per la crisi econòmica arran del Coronavirus. La mesura afecta les famílies que vegin com s'han reduït els seus ingressos o que hagin perdut llocs de treball com a conseqüència d'un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO). (Enllaç)