Portada > Actualitat > COVID-19 > OCUPACIÓ

OCUPACIÓ

Atur

Preguntes freqüents en relació a la situació d’Atur. (Enllaç)

 

Sepe – Atur i prestacions

Com consultar l’estat de les prestacions d’atur pas a pas.

Formulari d’inscripció del Servei d’Ocupació de Catalunya i circuit per donar-se d’alta

Formulari de caràcter excepcional per tal de formular la inscripció al SOC com a demandant d’ocupació, per aquelles persones que no están inscrites. (Enllaç)

Informació Departament de Treball, Afers socials i Famílies. Treball.

Indicacions diverses sobre ERTOS,  prestacions, com donar-se d’alta al SOC.... Adreçat tant a persones com a empreses. (Enllaç)

Telèfon gratuït per a consultes sobre demanda d'ocupació

La Generalitat ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon gratuït per a les consultes relatives a la demanda d'ocupació: 900 800 046. Aquesta via extraordinària d’atenció se suma a la del formulari en línia de l'apartat anterior. La informació en detall està publicada al web del SOC. (Enllaç)

Preguntes Freqüents sobre els ERTE. Ministeri de Treball

Informació sobre la presentació de Expedients de Regulació Temporal d’empleo per causa major per causa del COVID-19. (Enllaç)

 

Tips d'orientació laboral per joves - Part 1: Posa a punt el teu Currículum.

Un material infogràfic elaborat pel CCVOC que té per objectiu apropar l'orientació laboral als i les joves de la comarca durant aquest període de confinament.

Consulta aquí el material i POSA A PUNT EL TEU CURRÍCULUM

 

 

Tips d'orientació laboral per joves - Part 2 - Coneixes els canals de recerca de feina? 

Un material infogràfic elaborat pel CCVOC que té per objectiu apropar l'orientació laboral als i les joves de la comarca durant aquest període de confinament.

Consulta aquí els TIPS PER LA RECERCA DE FEINA

 

 

 INICIATIVES D'ENTITATS I AJUNTAMENTS DE LA COMARCA

Assistència laboral COVID de CCOO

El sindicat CCOO ha habilitat un telèfon gratuït 900 i un correu electrònic per atendre dubtes de les persones treballadores relacionades amb l’emergència provocada pel Coronavirus (enllaç).

Preguntes Freqüents d’àmbit laboral davant de situacions de risc pel Coronavirus

Des de CCOO es dona resposta sobre les implicacions laborals, de Seguretat i Salut  i Seguretat Social davant la detecció del COVID-19. (Enllaç)

Situacions relacionades amb els ERTOs i d’altres situacions d’atur - CCOO

Versió del 9-4 sobre situacions relacionades amb els ERTO2 i d’altres situacions d’atur – CCOO.

Informació d’interès sobre la COVID-19 d'UGT

Espai web on UGT facilita tota la informació necessària per als treballadors i treballadores sobre la  COVID-19

 

Servei d’atenció Sabadell COVID-19

Servei d’atenció municipal COVID-19 per resoldre dubtes sobre l’activitat laboral, empresarial i econòmica, amb informació actualitzada. Es complementa amb el servei d'atenció a les persones ((Necessites javascript per veure aquest correu-e) – 618316616). 

Guia resum de mesures econòmiques - Ajuntament de Sabadell 

Resum de les mesures impulsades per l’Ajuntament de Sabadell i pels governs de Catalunya i de l’Estat per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes. Elaborada per l’Ajuntament de Sabadell i els agents socials i econòmics de la ciutat. (Enllaç al document)

 

Servei d’ocupació Ajuntament de Barberà del Vallès

El Servei Local d’Ocupació posa en marxa un assessorament online per resoldre dubtes laborals sorgits del COVID-19 a les persones. (Enllaç a Barberà Promoció)

 

Informació sobre la línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus, aportada per l'Ajuntament de Polinyà

(Enllaç)