Portada > Actualitat > Agenda > FÒRUM NEXT GENERATION VALLÈS - 8 d'abril de 2021 - Format Virtual

FÒRUM NEXT GENERATION VALLÈS - 8 d'abril de 2021 - Format Virtual

Dia i hora: dijous 08/04/2021 de les 9:30 a les 14:30

Lloc: Format virtual

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Fòrum Next Generation Vallès és un espai de trobada entre empreses i institucions per posar en comú projectes i informacions sobre els Fons Next Generation EU.

Es celebrarà el proper 8 d’abril en format híbrid: les ponències es realitzaran des del Teatre Principal de Sabadell i tothom qui ho vulgui el podrà seguir a través de la plataforma zoom, prèvia inscripció gratuïta.

El Fòrum compta amb la participació de la Secretaría General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo,  la Diputació de Barcelona i el Comitè Assessor de la Generalitat de Catalunya per als fons Next Generation.

Es presentaran els projectes de les següents entitats, institucions i empreses: el Clúster de Bioenergia de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, Eurecat, SUEZ, Banc Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell, l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, el Consell General de Cambres de Catalunya, CECOT i l’empresa DOBERT.

Podeu consultar el programa complert de la jornada aquí.

Les sessions del Fòrum Next Generation Vallès es podran seguir a través de ZOOM de forma gratuïta. Prèviament a l’esdeveniment rebràs el corresponent enllaç així com també les indicacions generals per a facilitar el correcte seguiment de les presentacions.Les inscripcions ja es poden realitzar en aquest enllaç.


Per qualsevol qüestió et pots posar en contacte amb l'Oficina Next Generation del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
93 727 35 34 / (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ja estan obertes les inscripcions al Fòrum Next Generation
Ja estan obertes les inscripcions al Fòrum Next Generation
Participants Fòrum Next Generation Vallès
Participants Fòrum Next Generation Vallès