Portada > Actualitat > Agenda > Acció formativa: Formació de formadors en FP ocupacional per a la docència online

Acció formativa: Formació de formadors en FP ocupacional per a la docència online

Dia i hora: Del dilluns 09/11/2020 a les 10:00 al divendres 18/12/2020

Lloc: Format virtual

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El curs té com a objectiu reforçar la formació dels equips docents d’FP ocupacional en metodologies didàctiques aportant eines i recursos per a la impartició de formació híbrida/blended.

Els models de formació híbrids o blended responen a situacions en què es pot prendre la decisió de determinar les parts presencials i no presencials que els configuren i alhora dissenyar programacions que facin front a situacions d’aturada de la presencialitat de manera inesperada, com ha estat la situació viscuda amb el tancament dels centres formatius durant la declaració de l’estat d’alarma.

L’Acció formativa online de 30h de durada té com a metodologia d’impartició accions sense connexió directa i sessions en directe el dies 09/11/20, 9/12/20 i 10/12/20 de 10h a 11h, amb la possibilitat d’accés posterior i amb l’acompanyament tutorial. Finalització de l’accés a la plataforma de formació 18/12/2020.

Aquesta és una de ls actuacions contemplades en el Pla de Xoc Covid-19 per a la Reactivació Socioeconòmica del Vallès Occidental, dins de la mesura d’impuls de la formació pel treball que compte amb la col•laboració dels consells locals de la formació i els agents socioals i econòmics.

Formació de formadors en FP ocupacional
Formació de formadors en FP ocupacional
Desenvolupament del curs
Desenvolupament del curs

Arxius adjunts