Portada > Actualitat > Agenda > Formació virtual: Representacions i imaginaris discriminatoris

Formació virtual: Representacions i imaginaris discriminatoris

Dia i hora: dimecres 21/10/2020 de les 18:30 a les 20:00

Lloc: Format virtual

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

21 d'octubre a les 18:30h

Formació destinada a persones adultes impartida per SOS Racismeper donar a conèixer i posar en valor la diversitat i el reconeixement de drets civils en la comunitat.Consisteix en una primera part de caire teòric i una segona vessant més pràctica a través de l’anàlisi de diferents materials.Inscripcions fins el 16 d'octubre a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per WhatsApp 627 88 89 59.

Cal fer inscripció abans del 16 d'octubre
Cal fer inscripció abans del 16 d'octubre