Portada > Actualitat > Agenda > Cimera Catalana d'Acció Climàtica

Cimera Catalana d'Acció Climàtica

Dia i hora: divendres 17/01/2020 a les 11:30

Lloc: Teatre Nacional de Catalunya

Organitza: Generalitat de Catalunya

La Generalitat convoca pel proper 17 de gener a les 11.30 hores la Cimera Catalana d'Acció Climàtica. La cimera vol ser un punt de trobada per acordar un full de ruta, a curt i mig termini, que permeti afrontar les polítiques de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic, amb compromisos no només del Govern sinó de tots els agents implicats, i és una de les mesures que va aprovar l’executiu el passat mes de setembre per fer front a aquesta emergència.

L'acte comptarà amb la presència del Molt Hble. Sr. Joaquim Torra, president de la Generalitat, i de l'Hble. Sr. Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat. El Consell Comarcal del Vallès Occidental també hi serà present.

La Generalitat organitza la Cimera Catalana d'Acció Climàtica
La Generalitat organitza la Cimera Catalana d'Acció Climàtica

Arxius adjunts