Portada > Actualitat > Agenda > Jornada "La indústria: motor de present, oportunitats de futur"

Jornada "La indústria: motor de present, oportunitats de futur"

Dia i hora: dimarts 03/12/2019 a les 12:00

Lloc: Cambra de Comerç de Sabadell (Av. Francesc Macià, 35, 08206 - Sabadell)

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, es complau a convidar-vos a la sessió per a la reflexió sobre la indústria al Vallès Occidental: "La indústria: motor del present, oportunitats de futur". La sessió començarà amb la presentació de l'informe "Flaix de la indústria". Seguidament, es projectarà el reportatge "El Vallès Arrelat a la indústria". Tot seguit, es farà la presentació del Catàleg de Vocacions Industrials. Per últim, es parlarà sobre l'exposició "A la indústria, on són les dones?"

Indústria
Indústria

Arxius adjunts