Portada > Actualitat > Agenda > Jornada “smartCATALONIA, reptes i necessitats dels municipis del Vallès Occidental”

Jornada “smartCATALONIA, reptes i necessitats dels municipis del Vallès Occidental”

Dia i hora: dijous 17/10/2019 de les 10:00 a les 13:00

Lloc: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Organitza: Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya

L’objectiu de la jornada es ajudar a donar resposta als reptes i necessitats dels municipis mitjançant solucions tecnològiques innovadores en els àmbits d’actuació smart city.

PROGRAMA: L’objectiu de la jornada es ajudar a donar resposta als reptes i necessitats dels municipis mitjançant solucions tecnològiques innovadores en els àmbits d’actuació smart city.

-         10:00h. Presentació de la iniciativa Laboratori smartCATALONIA.  

-         10:25h. Casos d’èxit i proves pilot portades a terme en el marc de la iniciativa

-         10:45h. Treball conjunt i participatiu per a la identificació dels principals reptes i necessitats d’innovació en els diferents àmbits d’intervenció municipal.

-         11:00h. Coffe break

-         11:30h. Grups de treball per a la definició i concreció dels necessitats i reptes.

-         13:00h.Tancament de la jornada

PARTICIPANTS: Responsables polítics i tècnics de les àrees de promoció econòmica i ocupació, serveis a les persones, medi ambient i energia, urbanisme, infraestructures i mobilitat, govern obert entre d’altres.

El Laboratori smartCATALONIA és una iniciativa per a crear una xarxa de laboratoris urbans dedicats a provar i validar solucions smart en entorns reals. El seu objectiu és doble, impulsar el sector tecnològic oferint accés a infraestructures i equipament i d’altra banda, potenciar la innovació oberta a les ciutats gràcies a la participació en proves pilot, entre d’altres serveis. Tota la informació i experiències les podeu trobar al següent enllaç http://laboratori.smartcatalonia.gencat.cat/)

Per tal d’inscriure’s a la jornada i que l’Oficina Tècnica del Laboratori SmartCATALONIA pugui conèixer prèviament les vostres prioritats com a municipi, us convidem a que ompliu aquest formulari, on trobareu els principals àmbits d’actuació smart city.

Esperem poder comptar amb la vostra participació. 

.
.