Portada > Actualitat > Agenda > Corporate Games Terrassa 2019

Corporate Games Terrassa 2019

Dia i hora: Del dissabte 14/09/2019 al diumenge 15/09/2019

Lloc: Terrassa

Organitza: Corporate Games & Cups

Els Corporate Games Terrassa 2019 ofereixen un programa d’activitats diversificat i atractiu que conjuga pràctica esportiva i activitat cultural i turística, dins d’un marc d’àmplia difusió per a empreses i corporacions participants i patrocinadores.

El PROGRAMA TERRASSA 2019 es compon d’un quadre de competicions esportives que es desenvoluparan els dies dissabte 14 i diumenge 15 de setembre. Previ a les competicions esportives, el 13 de setembre, tindrà lloc el Corporate Day, destinat a obrir un espai de debat i anàlisi sobre temes de candent interès per a empreses i corporacions. Aquest mateix cap de setmana, tant participants com a acompanyants, tindran l’oportunitat de gaudir de tres esdeveniments tradicionals en els CORPORATE GAMES: la Gran Parade en el Supercenter, la Desfilada Inaugural i la Games Party. També es posarà a la disposició dels participants i acompanyants tot un panell d’activitats alternatives culturals, turístiques, gastronòmiques i lúdiques.