Portada > Actualitat > Agenda > Jornada: NOVES TENDÈNCIES PER A LA REINDUSTRIALITZACIÓ TERRITORIAL

Jornada: NOVES TENDÈNCIES PER A LA REINDUSTRIALITZACIÓ TERRITORIAL

Dia i hora: dimarts 30/10/2018 de les 10:45 a les 13:30

Lloc: Masia Can Serra, Rubí

Organitza: Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental

L’objectiu de la jornada és exposar i compartir la situació actual del sector i divulgar estudis i informació de referència recentment publicada amb el conjunt d’entitats del Pacte i altres agents i professionals que hi tinguin interès.

Darrera el concepte de reindustrialització emergeixen múltiples i noves dinàmiques socioeconòmiques, territorials i polítiques: economia circular, indústria 4.0, concertació públic-privada, vocacions industrials, qualitat de l’ocupació, espais productius,...

Els darrers temps, sembla retornar l’interès i consciència global de la importància d’aquest sector pel present i futur de l’economia i, en conseqüència, pel benestar i la qualitat de vida de les persones. Tanmateix, l’experiència més recent, ens ha ensenyat amb cruesa com, malgrat la llarga tradició, cal apostar decididament i de forma constant perquè el sector productiu sigui la base del model econòmic.

Podeu fer les inscripcions i trobar el programa complet en aquest enllaç.