Portada > Actualitat > Agenda > Sessió de debat: "Pobresa en la infància. Situació i reptes al Vallès Occidental"

Sessió de debat: "Pobresa en la infància. Situació i reptes al Vallès Occidental"

Dia i hora: dijous 31/05/2018 de les 11:30 a les 14:00

Lloc: Consell Comarcal del Vallès Occidental (Ctra. N-150, Km. 15. Terrassa)

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental vol posar sobre la taula el problema de la pobresa infantil i les possibles actuacions al respecte, així com mostrar indicadors sobre la seva incidència als municipis de la comarca.

La sessió de debat comptarà amb la ponència del professor de Sociologia i expert en pobresa infantil, el Sr. Pau Marí-Klose. Seguidament, s'exposaran el principals resultats de l’"Informe sobre el programa d’ajuts individuals de menjador al Vallès Occidental. Anàlisi de l'evolució i característiques".

Per assistir, cal fer inscripció prèvia en aquest formulari.

Reserva't la data!
Reserva't la data!

Arxius adjunts