Portada > Actualitat > Agenda > Sessió de participació ciutadana del Pla de Mobilitat del Vallès (PEMV)

Sessió de participació ciutadana del Pla de Mobilitat del Vallès (PEMV)

Dia i hora: dimarts 30/01/2018 a les 18:00

Lloc: Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Rambla d'Ègara, 270, Terrassa)

Organitza: Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occicental

El Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV) és un projecte orientat a millorar la mobilitat entre els municipis de les dues comarques.

En derivació d'aquest projecte, a mitjans del 2017 es van realitzar les primeres sessions de participació dirigides a les entitats i la ciutadania interessades en dir la seva en matèria de mobilitat.

La primera sessió es va realitzar a la Fira Sabadell a finals de juny de 2017 amb un total de 50 participants, centrada en recollir les opinions i inquietuds de les entitats i la ciutadania en matèria de mobilitat. Es va centrar en valorar la situació actual de la mobilitat, sobretot, de l’estat de les modalitats de transport més rellevants: vehicle privat, transport públic i bicicleta.

D'ençà aquestes primeres sessions, s’ha avançat en l’elaboració del document de Diagnosi com a pas previ i imprescindible per a la definició de propostes d’actuació. En aquesta propera sessió es presentaran els resultats de la Diagnosi i es generarà debat sobre els eixos d’actuació per tal que s’ajustin a les necessitats del territori.

Per tal de poder preveure l’assistència i poder condicionar l’espai adequadament, és necessari omplir el següent formulari o bé enviar un correu a l’equip de dinamització del PEMV a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Targetó properes sessions PEMV 2018.
Targetó properes sessions PEMV 2018.
Primera sessió del PEMV a Sabadell.
Primera sessió del PEMV a Sabadell.

Arxius adjunts