Portada > Actualitat > Agenda > JORNADA: "Experiències innovadores i tendències de l'ocupació industrial: estem preparats?"

JORNADA: "Experiències innovadores i tendències de l'ocupació industrial: estem preparats?"

Dia i hora: dijous 23/03/2017 de les 9:15 a les 12:30

Lloc: Sala d'actes Qu4drant.0. Edifici Vapor Gran, Passadís B 2a planta, Terrassa

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental i Ajuntament de Terrassa

La jornada pretén difondre experiències innovadores de foment d’ocupacions industrials i debatre vers els canvis actuals, les noves tendències dels perfils i les competències industrials i està oberta a tot tipus de públic.

L'acte comptarà amb la participació de representants polítics i personal tècnic de les administracions, testimonis d'empreses, l'Observatori de la Fundació BCN Formació Professional, així com representants de la intermediació laboral pública i privada.

A continuació facilitem enllaços a:

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ

MAPA DE SITUACIÓ
 
El Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, signat en forma de Declaració a l’any 2014 per part de tots els municipis vallesans i els principals agents territorials del món acadèmic, sindical, patronal i cambres de comerç, té com a objectiu principal activar mesures compartides per fomentar el sector industrial i el desenvolupament econòmic del territori

Arxius adjunts