Portada > Actualitat > Agenda > SESSIÓ INFORMATIVA: Digital & Green Skills Vallès

SESSIÓ INFORMATIVA: Digital & Green Skills Vallès

Dia i hora: dijous 16/02/2017 de les 11:00 a les 12:00

Lloc: UAB: Escola d'Enginyeria, Sala de Graus

Organitza: UAB, EURECAT i Consell Comarcal

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la UAB i el Centre Tecnològic Eurecat es posa en marxa un nou projecte per fomentar i impulsar l’economia sostenible a través de les competències digitals.

Es tracta d’un projecte de formació i ocupació per a joves que sota el nom “Digital&Green Skills Vallès” vol formar professionals universitaris de qualsevol especialitat, perquè puguin innovar en l’àmbit social i comunitari i despertar alternatives d’ocupació en el procés de  la  transformació digital i sostenible. El projecte treballarà amb 25 joves, als que se’ls facilitaran coneixements i recursos perquè actuïn com “agents de canvi”. Comptaran amb el suport de professionals de la docència i del coaching professional especialitzat per treballar oportunitats en el marc d’una plataforma d’innovació i cocreació oberta.

Aquesta actuació s’ha publicitat en les diferents sessions amb joves de la comarca les darreres setmanes. I el proper 16 de febrer la UAB acollirà una sessió dirigida a totes i tots aquells/es joves que vulguin tenir-ne més informació i convertir-se en “agents de canvi”. La sessió tindrà lloc a la Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, a les 11h. Més informació a la web del Consell Comarcal del Vallès Occidental o al Tel. 93 7273234.